Additionally, paste this code immediately after the opening tag: Forum Wereldfietser - Zoek
Die ketting heeft een spanner omdat de achterkant geveerd is. Of dat met een riem ook mogelijk is is maar de vraag, ik heb nog geen volledig geveerde fietsen met een riem gezien.
De OCM laag zit in het dashboard van Karoo rechtsonderin, je hebt de keuze uit Satelite, Cycling en OCM
Het heeft meer met de lengte van de ketting te maken, die kan natuurlijk niet te kort zijn want dan kun je niet schakelen naar groot voor en groot achter maar ook niet te lang want dan loopt de ketting aan bij de kooi.
Ook met 3 bladen voor, want daar lees ik niks over bij de fabrikant. Of juist dat dat niet kan. (ze hebben meerdere modellen)
Die is zeker mooier maar dan zit je weer met de hoek waaronder de stangen naar de drager lopen, dat moet dan ook maar weer kunnen. Bij drager heb je liever niet al te veel bochten voor de stevigheid.
Martin, morgen nog een keer in Namibië zoeken, de kerk zie ik namelijk wel als ik een zoekopdracht bij google doe, alleen wel vanuit de andere richting genomen.
Ik sla deze even over.
Ik weet niet hoe oud je nu bent maar met het verstrijken van de jaren ga je verlangen naar groter achter omdat je anders niet meer boven komt. Voor zit al een granny, dus achter zal wel een grandpa moeten :wink:
Als je van Pag naar Rab wil heb je dus 3 keuzes, veel geld uitgeven, extra vroeg uit de veren (er vaart wel een boot maar die is op mensen gericht die op het andere eiland werken) of naar Zigljen en daar met de pont naar het vaste land en vervolgens naar Stinica om daar naar Misjnak over te steken d...
Als je het hier over sideloading van Osmand op je Karoo 2 hebt, dat kan maar dat werkt niet zo als je dat van je smartphone gewent bent. Ik heb forumslader gesideload en dan is het of het 1 of het ander maar beide werkt jammer genoeg niet of een update moet verbetering hebben gebracht maar dat heb i...
Ik ben in Scandinavië maar 2 ligfietsers tegengekomen beide met kleine wielen, een Greenmachine en de andere leek me een streetmachine met verschillende wielen. Zelf met 559 wielen op een Chamsin onderweg geweest en dat was gewoon lekker fietsen, ook heuvel op en op soms erg slechte bos/gravelpaden,...
Als je Karoo dashboard gebruikt (ik ook) en dan de OCM laag aanzet zie je de huidige op OSM gebaseerde routes. Of dat ook de juiste zijn weet ik niet, ook niet hoe vaak die geupdate wordt. Je zal ook wel wat in moeten zoomen want in Duitsland is het soms ook de D8 of nog weer een andere route. Wat m...
Het is daar nu winter (en ze rijden of reden er links)
Frank schreef:
wo 17 jul, 2024 19:30
O, dus dat wit/bruine gebouw is de kerk. Dat ziet er moderner uit dan de toren.
In dit geval wel, maar vaak is het ook een houten gebouw in dezelfde stijl. Nadeel van hout is dat makkelijk brand en ook onderhoud nodig heeft.
Brouter is soms wel een beetje eigenwijs en je zal dan ook nog wel de nodige tussenpunten aan moeten wijzen is mijn ervaring, ook met de opties om alleen fietsroutes te volgen (in het profiel, de sleutel rechtsboven op de pagina)
Frank mag verder. Anders dan bij ons staat hier de toren vaak los van de kerk zelf. In dit deel van Finland wordt net als op Åland Zweeds als eerste taal gesproken, het viel me al op aan de straat en plaatsnaamborden die hier in 2 talen worden weergegeven, net als dat ze dat in Lapland ook doen maar...
Ik heb niet gezegd dat je op Åland moet zoeken, ten oosten daarvan is een land met meer dan 165.000 meren, dat maakt het zoeken overigens niet makkelijker.
Iets verder naar het Oosten als je op Åland bent. Waar het trouwens prachtig fietsen is.
Deze kerktoren zullen er maar weinigen gezien hebben, er is wel een streetview van. Tipje van de sluier, ze spreken er niet de officiële taal van het land.
DSC_8899.JPG
Is het de AlexanderKirche uit 1270 in Wildeshausen, daar is geen streetview van.
https://ev-kirche-wildeshausen.de/