Hallo, zijn er hier mensen die ervaring hebben met het combineren van fiets reizen met klimmen. Ik zou dit volgend jaar willen proberen en ben nog aan het kijken hoe dit te organiseren. Heb al enkele ideeën over locaties waar ik naartoe zou willen. De problemen die ik vrees tegen te komen is het mat...
Kan je deze ook opladen en ontladen tegelijk?
Pas dan word het interessant om met de naafdynamo te laden denk ik om de stroom naar je GPS bijvoorbeeld constant te houden.

Bedankt,

Rafaël
Wel handig om hier een multistekker met verlengkabels te kopen want stopcontacten staan soms op de meest onhandige plekken in de guesthouses.
Nee, regels zijn niet verandert, maar heb zelf liever een doos als een hoes ( vertrek van hetzelfde hotel als waar ik aankom). Maar staan wel specifiek maten op dus wou weten hoe stipt dit word opgevolgd.
volgens e-ticket mag de doos 175X100X23 zijn en de doos die ik heb is 175X99X25.
De doos is heel stevig en zou die liefst willen gebruiken maar heb geen zin om ginder nog te moeten beginnen met een nieuwe doos te gaan halen en nog wijzigingen aan manier van inpakken te moeten doen.

Rafael
Hallo, zijn er mensen die weten of Singapore Airlines moeilijk doet als een doos 2 cm breder is als de opgegeven afmetingen?
En indien ze hier moeilijk over doen zijn er altijd dozen beschikbaar op Schiphol of moet ik deze op voorhand reserveren?

Bedankt,

Rafael
Ik vind de saint pedalen van shimano ook heel goed(http://www.futurumshop.nl/shimano-pd-mx80-saint-pedalen.phtml?channel_code=918&product_code=51730722&utm_source=google-shopping) Deze staan nu 6000 km op men fiets en voelen voor mij beter als de pedalen van welgo, en dacht dat ze iets licht...
Ik vertrek ook in deze richting in januari, tof om er al beetje over te kunnen lezen en al beetje te kunnen voorgenieten :)
Hallo, heeft er al iemand ervaring met de katadyn my bottle? Ik zou deze mee willen nemen naar thailand en laos voor als ik geen flessenwater kan vinden ( of als ik zeker zou zijn dat deze filter voor het water daar altijd goed genoeg is want hou er niet van om teveel petflessen te kopen). Geeft dez...
Peter M schreef:
Reinder schreef:Ik heb de garmin 62s
De oplaadfunctie van de batterypack IN de GPS is een functie die pas vanaf de Oregon 600-serie wordt ondersteund.

Peter
En dit werkt dan waarschijnlijk enkel met toestellen met interne batterijen of speciale batterijen van garmin en niet met AA batterijen.
Bedoeling zou zijn om rond half januarie te vertrekken voor ongeveer 2 maanden afhankelijk van wat er uit de bus komt op het werk. Je zit wat betreft volle accommodaties rond Thaise feestdagen gunstig. 6 december is de verjaardag van de koning; 10 december is de dag van de grondwet; 1 april is Chak...
Bedoeling zou zijn om rond half januarie te vertrekken voor ongeveer 2 maanden afhankelijk van wat er uit de bus komt op het werk.
Hallo, nog een vraag , is het nodig om op voorhand te reserveren voor de overnachtingen of is er altijd voldoende ruimte in het volgende dorp waar je naartoe fietst? Als je op voorhand wil reserveren is dit dan genoeg om dit gewoon de dag op voorhand te doen en te vragen aan het hotel waar je die na...
Hallo, Graag zou ik willen informeren of dit veilig is om daar alleen rond te fietsen, of dat je beter altijd met 2 man bent als je daar wil gaan fietsen. Ik zou 2 routes van AWOL combineren ( de onthaasting en noord thailand en laos), heeft iemand deze routes al gedaan en wat vonden jullie hiervan?...
Ja , is me ook juist opgevallen dat er geen excenter opzit , en deze zat er 3 jaar geleden ook al op bij santos .

Deze advertentie zouden ze eigenlijk bij marktplaats moeten verwijderen , want de koper gaat bedrogen uitkomen .
Heeft santos geen langere achterbouw als deze fiets?
Zal wel zwaar zijn om op te blazen na ganse dag fietsen, en denk dat dit niet zo lekbestendig is als echt matjes voor kamperen. Ik zou dit enkel voor de reden van stevigheid en isolatie al nooit gebruiken.
Waar staat er op hun website dat ze deze terug komen halen in Berlijn?

Er staat enkel dat ze in bepaalde districten van praag de fiets word opgehaald door hun maar staat dat ik kan vinden niets over ophalingen op langere afstanden.

Rafael
Ik heb deze route enkele jaren geleden ook gedaan, maar heb enkel de trein genomen tussen passau en salsburg en van daar terug naar krimml gefietst via de alternatieve route. Deze treinrit duurde ook al bijna 3 uur , dus denk dat er weinig alternatieven zijn om sneller terug te geraken. De planner v...
Dag Lieven,

Als ik goed herinner kom je in het menu van de tracks door verschillende keren van beeld te veranderen (met page of quit knop) en een van de menus die je tegenkomt is het menu van de tracks.

Rafael