Additionally, paste this code immediately after the opening tag: Forum Wereldfietser - Zoek
Het kan toch allebei, kleur + icoon?
Waarom geven ze de deur van het fietscompartiment geen andere kleur? Dan is van grote afstand duidelijk waar je moet zijn met je fiets. Scheelt instaptijd op het perron.
Zoals ik al zei:
eindgebruiker schreef:
ma 03 jun, 2024 10:25
Dus omdat andere fietsen groter zijn geworden, mogen tandems en ligfietsen niet meer mee.
Het blijft een rare argumentatie: tandems en ligfietsen zijn namelijk niet groter geworden. Dus omdat andere fietsen groter zijn geworden, mogen tandems en ligfietsen niet meer mee.

In geval van nood zou je je fiets nog kunnen demonteren, dan mag ie wel mee.
Voorlopige conclusie: het gebeurt in ieder geval op macOS, iOS en Android, onafhankelijk van type browser. Dan lijkt het eerder aan een instelling of combinatie van instellingen te liggen, van server en/of browser.
Ondertussen heeft supermario nog niet verteld welke browser en besturingssysteem hij gebruikt. En dan zou het met een andere browser wel moeten lukken, want die gaat anders om met een cookie, maar het gaat mis bij alle browsers. Voor zover ik weet zijn alle browers op iOS gebaseerd op Safari. Heb je...
bert sitters schreef:
wo 08 mei, 2024 15:08
NS moet fietsen meenemen, want dat staat hun concessie.
De truc van NS is dus de definitie van fiets uitkleden. Dan blijven ze voldoen aan de letter maar niet de geest van hun contract.
Dat laatste zou inderdaad enorm schelen.

Er is een grote variëteit aan ligfietsen: bovenstuur, onderstuur, 20 inch wielen, 24 inch wielen, 26 inch wielen, 28 inch wielen en combinaties daarvan, brede zitjes, smalle zitjes.
De meeste verongelukte fietsers botsten met een auto.
https://nos.nl/artikel/2516186-weer-mee ... elmen-zien
Is er al een Internationale Dag van de Moderators?
Shrek hierboven laat de link zien. Deze dus http://www.japancycling.org/v2/cguide/part1/map/LengthOfJapanPart1.zip
Klopt. Maar als alle links in nieuwe tabs of vensters openen, is er geen workaround meer om dat niet te laten gebeuren.
Link een seconde ingedrukt houden, tot er een pop-up verschijnt.
CTRL ingedrukt houden als je op de link klikt.
Jullie hebben beiden nog niet aangegeven of je lid bent van de Wereldfietser.
Fonsvanrooij schreef:
za 17 feb, 2024 11:04
Voor niet-leden van de Wereldfietser komen we snel met een update. Daar zit technisch iets nog niet helemaal goed. Daar wordt momenteel aan gewerkt.
De cookie-popup voldoet niet aan de wet: alles afwijzen is meer werk dan alles accepteren. Als je niet bent ingelogd en op Tijdschrift of Lezingen klikt, kom je onderaan een pagina met een loginformulier terecht, en mis je de context die bovenaan die pagina wordt gegeven. Je zou dus gewoon bovenaan ...
Offtopic, heb ik dus een scriptje draaien dat de activiteitenpagina om de x-tijd controleert op 'pinkster', wordt de tocht "Berggeitentocht" genoemd. Daar kreeg ik dus geen bericht van. Misschien moet je wat AI toevoegen? Ik denk dat GPT de link tussen Bert en berggeit wel kan leggen :D
Val Michiel alsjeblieft niet lastig. Als je problemen hebt met een product ga je terug naar de winkel waar je het product gekocht hebt.
kees haakman schreef:
wo 03 jan, 2024 04:53
en dan verwacht je dat je netjes behandeld wordt
Dat moet wel van twee kanten komen. Je stuurt zonder overleg die banden terug.
Iemand wees mij onlangs op deze fiets. Ik meteen googelen. Blijkt dat ze 140 jaar geleden ook al met een dergelijk concept bezig zijn geweest. En in productie hebben gebracht:

https://www.reden.nl/our-work/reden-mak ... o-innovate