Ik vind Greenpeace een beetje eng clubje, maar hier hebben ze natuurlijk een punt. Het moet maar eens afgelopen zijn met het ongebreideld vliegen.
Zweeds rood?
Lang geleden( zeker 12 jaar ) de oversteek gemaakt met vrouw, 3 kinderen, een tandem, een fietskar en een bagagekar. Dat was nogal een uitdaging en de conducteur was niet heel erg blij met ons :lol: maar het is toen gelukt. :D
Woom fietsen zijn zeer geschikt. Hadden we die 15 jaar geleden maar had voor onze kids :)
Voorblad is wel versleten ja, Verstandig is vervangen.
Als ik dan de collectie van Sonder Bikes bekijk....dat zijn allemaal prachtige fietsen met een geweldige prijs/kwaliteit verhouding. Waarom kan dat in Nederland niet? Maakt Klaassen zijn frames nog zelf soms?
Net even gemeten: Mijn jaren '90 Expedition weegt 15,6 kg. Maat 60, geen voordrager en Brooks B17 zadel.Stukken lichter dan de gemiddelde Sontos-tank van tegenwoordig.
Welke soort band zou dan wel meer zijdelingse grip hebben? Nu heb ik amper MTB ervaring, wel vele kilometers onverhard gereden met name op scandinavische gravelwegen. Voor zijdelingse grip op zulke wegen is vooral fijn als de band wat breder is en minder druk heeft, 42mm Marathon Supreme (met ook a...
Geef die fietsen gewoon weg aan iemand die er wat aan heeft. Vluchtelingenwerk bijvoorbeeld.
alstro schreef:
do 01 okt, 2020 22:46


Jemig, ben daar wel 100 keer overheen gefietst....dom niet aan gedacht.
Camerig Classic :lol: Heb het ook al niet herkend :shock:
Correct! Volgende is voor jou. Ook eens langs gefietst?
Tja, ik fiets hier regelmatig mijn rondjes. Herkende het meteen, op maps de precieze plaats opzoeken duurde me nog lang.
Volgende raadplaat:
20200921_153622.jpg
Op de dijk tussen Tonnekreek en Moerdijk
https://www.google.nl/maps/@51.6792242, ... 312!8i6656
Heb je de zoekfunctie al gebruikt? Er is op dit forum al zoveel over geschreven, en dat is zeker terug te vinden.
Inge1 schreef:
ma 21 sep, 2020 07:05
Jurr - je hebt helemaal gelijk - soms is reageren op een telefoon niet zo handig - blijkt die een eigen leven erop na te houden. Natuurlijk bedoelde ik Surley. :wink: :D
Surly :wink: :lol:
Kona Sutra, Sonder Camino...kun je echt alle kanten mee op. Ik heb zelf een Sutra ltd en die gebruik ik voor zwaar beladen fietsvakanties met de familie, bikepack-tochtjes solo, crossen door de bossen en licht toeren met 30 mm bandjes. Alleskunner.
Het regent bijna nooit... :roll: :wink:
Leuk tripje :D Flink wat KOMmetjes gescoord zelfs....of was je vergeten je Garmin uit te zetten in de trein :wink:
Geen ervaring met dit ding, maar mijn boerenverstand zegt met een grote boog omheen fietsen.