Kwam dit tegen.
Een mens is geniaal.
Wees blij dat we met z'n allen zo rijk zijn geworden en dat we dingen kunnen doen waar we heel veel plezier aan kunnen beleven. Toch.
Volgende zomer nog maar eens kijken wat er zoal omhoog komt.
Niemand die kan zeggen he dat herken ik wel. Heb toch het idee dat er genoeg lezers zijn die zich laten ondersteunen door Bosch.
Je zet je fiets weg. Je wilt je fiets gaan gebruiken en zet de ondersteuning aan. Helaas het beeldscherm blijft zwart. Hoe lang heb jij de fiets niet gebruikt.
Hoi ik kom nog even terug op onze ervaring. De oude Intuvia heeft het dankzij het Forum prima gedaan. In juli 2022 een nieuwe fiets gekocht. De nieuwe fiets heeft ook de motor en de computer van Bosch. De batterij in de Intuvia Display van de nieuwe fiets is veel slechter dan de eerste batterij in d...
Eerlijk gezegd dacht ik ook dat er lezers zijn die mijn oproep even doorlinken naar bekende van hun die iets met oude fietsen , nauw ja oude dat valt toch wel mee, hebben. Jaren geleden Campagnolo Record onderdelen verkocht omdat ik in 1999 over ging op Chorus triple. De koper wilde toen heel erg gr...
Helemaal eens. Maar weet je hoelang ik al wacht op die iemand. Het geld wat ik er voor krijg daar zit ik ook niet echt op te wachten. Het bericht staat pas een dag dus het kan nog even of toch nog even bewaren en ruilen voor halfje bruinbrood.
Wat te doen naar het oud ijzer of is er belangstelling. Van het type MA, groter gat heb ik ook enkele stuks.
Tandwielen om de set te sluiten zitten er ook tussen.
Leuke fotos berg op. Ben heel benieuwd naar berg af.
Als ik al die ervaringen met tandems lees krijg ik de indruk dat aan het stuur van zo'n fiets enkel een mannetje kan zitten en op het andere zadel enkel een vrouwtje. Is dat eigen aan een tandem? Of bestaan er ook tandems waar het omgekeerd is: vrouwtje aan het stuur en mannetje op de andere zit en...
Wat ik nu weet van tandems, het komt er niet meer van, een zit/ligtandem met schijfremmen dat lijkt mij de ideale combinatie. Helaas geen ervaring en het hoeft ook niet meer. Maar samen ongehinderd recht vooruit kunnen kijken moet toch een hele verbetering zijn.
fietsAr schreef:
za 27 aug, 2022 17:07

N.B. Niet elektrisch, maar als ik voor hetzelfde geld een e-bike kon kopen én het ding had een actieradius van pak 'm beet 400 km, dan zou ik dat doen.
Elke e-bike kan dit aan als jij ook voldoende vermogen kan leveren. Toch.
Of een plek op je fiets maken voor wat extra accu's.
Een losse steekas met het mechanisme om te sluiten of te klemmen. Een stukje buis wat past tussen de vorkpoten. Een stukje buis van dikwandige kunststof zou ook kunnen
Buis tussen de vorkpoten zetten en de handel om te klemmen aanspannen.
Ik vind dit zo eenvoudig dat je dit niet bedoeld.
Zo zullen bij de opkomst van de auto ook gedacht hebben, niets is beter dan een paard en wagen.
Prima de steun die je geeft maar ik lees het kastje is kapot. Dit lijkt allemaal spik en span.
zwerfkat schreef:
vr 26 aug, 2022 11:15
al met al een prima pen wat mij betreft (alleen wat zwaar).
Dus ideaal voor een fiets met een elektromotor.
Waarom maak je geen foto van het mankement en zet deze hier op het forum. Een foto zegt meer dan 1000 woorden.
Als het zadel horizontaal kan bewegen met deze zadelpen ben ik heel benieuwd hoe alle scharnierpunten zijn gemaakt. :D
Verstandig om het in de publiciteit te zetten. Ik meen toch dat de firma waar de fiets is gekocht jouw 1e aanspreekpunt is.
Misschien zijn er in Duitsland fietsers met dezelfde problemen. Ook daar zijn Forums
Een foto van wat er aan de hand is werkt ook een stuk duidelijker.
Ben zo benieuwd hoe hij aan die 500W is gekomen. Vermogens en snelheid ik put het uit deze tabel. Man van 70 kg, fiets van 10 kg. Een aardige uitdraai wat betreft snelheid en helling op. En het dan over 25 km/uur hebben.