Deze stangetjes hebben geen enkele dragende functie. Zorgen er alleen voor dat de bagagedrager niet naar voor of achter draait. Ik kan niet goed zien wat voor bagagedrager er is gemonteerd, deze breuk is echter alleen mogelijk als de voorzijde van de bagagedrager omhoog en omlaag beweegt waardoor er...
Ik had ze nog gevraagd of deze volledig XT afgemonteerd is en er werd me verzekerd dat dat het geval is. Nou, dat is dus niet zo want de remmen zijn Formula Cura. Is dat erg?
Het is erg dat je door de verkoper verkeerd wordt geïnformeerd.
Die gebruik je toch ook alleen als het nodig is? Ik heb oa een telefoon omdat ik bereikbaar wil blijven, dus wel bluetooth en wifi uit en scherm zo laag mogelijk. Bij het navigeren verbruikt mijn telefoon dan ca 1.000 mA per uur en levert de dynamo dat ook ongeveer. Dus met een beetje goede wil is ...
Bestemmingsverkeer lijkt me juridisch niet houdbaar.
Inderdaad, ook ik pak met de auto weleens een weggetje waar ik wellicht niet mag komen, het zou mij echter verbazen als dat tot een steekhoudende boete leidt.
Als ik morgen zou vertrekken zou ik me zorgen maken, maar daarna echt niet. Wellicht moet ze ergens een stukje omfietsen en overstromingsgebieden zou ik even mijden, niet vanwege het water maar vanwege de rotzooi op de weg.
Ik draag onder mijn helm een pet met klep.
Doe ik ook bij noodzaak, dus vooral bij regen. Nog nooit een zonnebril gehad en ook niet gemist.
gewicht - ventilatie - pasvorm. Bij mijn eerste (neit optimale) helm had ik steeds de neiging hem bij grote inspanning (bergop) af te willen zetten.
booking.com wat een B&B Je moet ook niet bij Booking.com kijken voor een B&B maar bv. bij Airbnb.nl. Daar lukt het mij nog prima voor € 50,= p.p.p.d. Op een willekeurige datum in juni vind ik in NL 100 mogelijkheden om voor minder als € 50 te overnachten. Ik zou ook zeggen dat je als aanbie...
Zo kan je de benodigde onderdelen beter bekijken, vergelijken en beoordelen 9 van de 20 keer heeft mijn lokale fietsenmaker wat ik wil hebben niet op voorraad. Als hij het daarna voor mij besteld, wordt verwacht dat ik het ook afneem. Om die reden vind ik het wel fijn dat we sinds een paar jaar een...
voor goede prijzen
Altijd eigenlijk en gelukkig heb ik daar ook nog een afleveradres, scheelt weer € 1 portokosten. Overigens ook goede ervaringen met Duitse Ebay- en Ebay Kleinanzeigen aankopen, veel meer keus als op Marktplaats.
Slijtage of kwam er misschien iets tussen riem en tandwiel wat maakte dat'ie brak?
Ik ben ook wel benieuwd, vooralsog was ik niet van plan bij korte tochtjes een reserveriem mee te nemen. Als onverwacht kapot gaan vaker voorkomt, moet ik dat misschien wel doen.
Definitieve route verstuurd naar alle deelnemers, overnachten doen we in de buurt van Adenau, Berkastel-Kues en ten noorden van Prüm. Definitieve route met hoogteprofiel, ik heb er zin in! 230526_pinksteren_446_km_6331_hm.jpg Het aantal deelnemers blijft rond de 20 hangen, dus nog ruimte voor late b...
Je mag het niet
Niks in mijn handen, mijn smartphone zit netjes in een houder. En als organisator wil ik appjes van andere deelnemers in de gaten houden ivm mogelijke problemen.
niet iedereen met zo'n lijf als het jouwe geboren wordt. Of het door omstandigheden niet zo goed in conditie heeft kunnen houden. Ik (63) fiets nu echter makkelijker als 30 jaar geleden, Toen was ik veel te druk met andere (leuke) zaken en kwam niet aan genoeg fietsen toe. Over twee weken weer de P...
Dit is id wel dodelijk voor dit concept. Ik heb ook wel eens overwogen lid te worden, echter op gedoe met de gemeente en de belastingdienst zit ik niet te wachten.
Ortlieb en klickfix werkt prima, Vaude met Ortlieb stuurhouder werkt niet.
Best wel zware omstandigheden dus
Vooral op een racefiets zonder spatborden en met van die smalle bandjes en ook nog eens afhankelijk van anderen voor eten, drinken en een jasje.
Op de afbeelding alles wat hij bij zich heeft.
Alleen drinken wordt wel lastig zo.
blijven opletten
De laatste keer dat ik een fiets bij de plaatselijke fietsenmaker wilde kopen (2009) wilde hij mij graag richting een bepaald model Koga hebben. Dom van hem, want ik heb vervolgens elders een andere fiets gekocht.
levertijden Vooral bij AliExpress, hoewel de artikelen van AliExpress inmiddels steeds vaker vanuit de EU worden geleverd. En waarom zou ik niet rechtstreeks in China bestellen? Ik zie geen verschil tussen een vliegtuig met artikelen direct voor de consument of een vliegtuig met artikelen voor Rose.