Dat kan.

Omdat wij veel fietsen aan buitenlanders verkopen (zie hieronder voor de opsomming), hebben wij jaren geleden al een methode ontwikkeld om klanten te begeleiden die op afstand een vakantiefiets willen kopen.
Onze methode hebben we nu ook in het Nederlands vertaald, dus met het Corona virus op de loer kunnen wij jou uitstekend helpen. Bel met Eric of Chris als je meer wilt weten.

Uiteraard mag je ook naar de winkel komen, maar bij voorkeur op afspraak. En (zoals altijd) kun je voor het aanmeten van een fiets afspreken op iedere dag, op ieder tijdstip als je dat wilt. Dus ook op zondag of maandag.

Hier kun je lezen hoe wij in de winkel met het corona virus omgaan. Lees dit voordat je komt; https://www.vakantiefietser.nl/202003/c ... cursussen/

Oh ja, volgens collega Chris moeten wij na ieder verbaal contact met een klant de mond spoelen met wodka. Dus mocht je zonder afspraak willen komen, dan het is verstandig als je in de ochtend komt :roll: :roll:


Leuk weetje: wij hebben fietsen verkocht aan klanten uit de VS, Brazilië, Angola, Argentinië, Australië, Azerbeidzjaan, Canada, Indonesië, Japan, Maleisië, Mexico, Nieuw Zeeland, Singapore, Turkije, Oekraïne, Tasmanië, Zuid-Afrika en zelfs Kazachstan!
En dichterbij vanuit Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Finland, Griekenland, Polen, Spanje, Italië, Kroatië, Denemarken, Zweden, Zwitserland, Noorwegen, Ierland en het VK. Of nog dichterbij Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Groningen, Eindhoven, Den Bosch, Maastricht en nog vele andere plaatsen in Nederland.