Hallo LF-fietsers!

In opdracht van Stichting Landelijk Fietsplatform maak ik een korte promotiefilm over de 'Kustroute'. Deze samengestelde route, bestaande uit de LF1 en LF10, zal in de nabije toekomst middels bordjes langs de route en ook op o.a. www.nederlandfietsland.nl als zgn. 'icoonroute' worden aangeprezen. Zie als voorbeeld het recent gemaakte filmpje over de Maasroute op: www.lfmaasroute.nl

Voor het filmpje over de Kustroute ben ik met spoed op zoek naar een fietsend stel, met eigen toerfietsen, bepakking, fietsoutfit en fietsvervoer (auto met fietsdrager of busje), dat het leuk vindt om a.s. zondag 15 september mee te werken aan enkele filmopnamen in Noord-Holland en Groningen. We filmen zowel vanaf de grond als uit de lucht met een drone.

Er is voor uw medewerking een vergoeding van € 250,- per persoon beschikbaar en we bieden onderweg een lunch aan. De opnamen zullen van 's ochtends tot eind van de middag plaatsvinden. Omwille van de tijd maken we telkens verplaatsingen langs de route per auto.

Mocht u geïnteresseerd zijn om te figureren in dit filmpje, stuur dan een berichtje over uzelf met wat recente foto's (van uzelf en van uw fietsuitrusting, inclusief uw contactgegevens aan: alexpitstra@gmail.com.

Meer info over de overgang van LF- naar icoonroutes vindt u hier: https://www.fietsplatform.nl/lf-icoonroutes

Het Fietsplatform is opgericht in 1987 als onafhankelijk coördinatiepunt/samenwerkingsverband voor het recreatieve fietsen in ons land. In het bestuur van de stichting zijn sleutelorganisaties die met dit onderwerp te maken hebben vertegenwoordigd: ANWB, Fietsersbond en Wielersportbond NTFU.

Hartelijke groet,
Alex Pitstra
www.alexpitstra.nl