Adapter voor gasblikjes niet meer te koop, alternatief?

Ik wil graag onze Campingaz brander Twister vervangen voor een lage gasbrander met slang in verband met stabiliteit (gezien pannen voor gezin van 4 personen). Nu ben ik op zoek naar een Edelrid adapter om die op verschillende typen blikjes aan te sluiten, maar die blijken nergens meer te koop :( . Bij Bever vertelden ze me dat dat iets met goedkeuring te maken zou hebben. Ik heb ook op andere namen gezocht als Kovea en Markill.

Weet iemand een alternatief? Eventueel via Ali of Banggood? Komende zomer gaan we naar Frankrijk dus zo'n ding lijkt me een uitkomst.

Voor wat betreft de brander zelf ben ik er ook nog niet uit. Hij moet compact zijn, met slang, goed vermogen en een klein koffiepotje moet erop passen (vaak is de ruimte tussen de dragers te groot). Ik zweer bij gas, en we kamperen niet bij heel koud weer.
De Primus Gravity 3 lijkt me wel wat maar ik heb ook wat modellen van Chinese websites op het oog. Iemand nog aan- of afraders?
De Kovea Spider? Ik heb zelf de global explorer variant met oa de pat adapter.
http://www.mercatorgear.com/index.php/k ... ts-listing
Is de trangia met gasbrander een optie? Wij gebruiken de spiritus-brander, maar met gas lijkt me gezien jouw wensen een optie.
https://www.bergfreunde.nl/trangia-27-1 ... skookstel/
Hé wat goed, die was ik nog niet tegen gekomen (ook niet met zoeken op afbeelding)! Dat is precies dezelfde inderdaad. Dank! :D

Inge, ik denk dat bij die brander de ruimte tussen de dragers veel te groot is, daar past het koffiepotje niet op (kleine percolator). Maar bedankt!
Polling, ik ken Trangia niet zo goed maar begrijp dat het een alles-in-éénsysteem is met pannen (ben nu aan het lezen op Op Pad). Is niet wat ik zoek, we hebben prima pannen (een combi van Tefal en Bo Camp), maar bedankt!
Polling - De Spider zou met de Trangia moeten werken - volgens de Kovea website en gebruiker reviews. Was voor mij de reden hem aan te schaffen. Zie link https://www.youtube.com/watch?v=UxCJ62gIh0s

Suuske - dat is jammer dat het niet past.
Inge, is het voor jou mogelijk om te kijken wat de minimale diameter is voor die brander? Onze percolator is 8cm doorsnee.
Als ik goed gemeten heb dan is dat 5.5 cm. Vanaf 6 centimeter zou het er prima op moeten kunnen passen. Voor de zekerheid zou ik mercator even mailen en ze je vraag voorleggen. Ze reageren snel op vragen.
Dank je!