Ervaringen/tips slaapzak kinderen

Wie heeft er tips/ervaringen met slaapzakken voor kinderen.
Familie is op zoek naar kinderslaapzakken, o.a. voor fietsweekendjes.
Dus in die zin is het handig als ze niet al te zwaar zijn en compact.
(op fietsen met kinderen zag ik geen informatie)

En wie weet dat iemand nog kinderslaapzakken te koop heeft...dan is een reactie natuurlijk ook welkom.
http://sleepingbags-cumulus.eu/uk/categ ... eping-bags

in deze link naar beneden scrollen tot de "junior" uitvoeringen, tot 145cm lengte.

Hans
hallo As*,

ik was van plan om volgende week een aantal zaken op Marktplaats te zetten waaronder een kinderslaapzak van Tatteljee met dons aan de bovenzijde en kunststof aan de onderkant (zie http://www.tatteljee.nl/nl/slapen/eenpe ... k/benjamin). In de onderkant kan een slaapmat worden gestoken zodat ook onrustig slapende kinderen redelijk op hun plaats blijven liggen (en dat is een groot voordeel weet ik uit ervaring).
Of de huidige maten dezelfde zijn als bij onze slaapzak weet ik niet, maar dat zal ik binnenkort uitzoeken. Als je interesse hebt kun je een PB sturen.

groet,

Jan
Wij hebben voor de kinderen de slaapzak van ajungilak. Zijn niet heel compact, maar wel lekker warm en betaalbaar. Toen we ze aanschaften nog niet voor dons gekozen, omdat ze net zindelijk waren.

Heb laatst wel naar Cumulus gekeken, jongste is nu toe aan een nieuwe slaapzak, zij sliep tot voor kort op vakantie in een combisleeper. Slaapzak van oudste kan naar jongste, maar ga voor oudste (10) dan maar meteen een volwassen maat aanschaffen zodat ze er ook lang mee vooruit kan en daar heb je ook meer keuze in dikte.
Alvast dank voor de eerste reacties; die kan ik alvast doorspelen.
Jan, ik heb je pb gestuurd.