Zit er wel eens aan te denken om eens een andere manier van koken uit te proberen.
Kook sinds een paar jaar op een MRS XGK, het is net een Mig straaljager die overvliegt [zo,n herrie] maar heeft me nog nooit in de steek gelaten. Daarvoor 9 jaar op een MRS Wisper Light gekookt.
Nu zit ik wel eens te denken aan een Bushcooker; incl pan 1L. totaal gewicht 360 gram. geen benzine oid. maar met takjes etc.
Of de Kelly kettle1,5L diameter 16 cm, hoog 34 cm, gew. 900 gram. binnen 3 minuten water aan de kook, ook met takjes etc. Ook is hier evt. een pannetje bij te gebruiken.
Is iemand bekend met deze manier van koken?
Of is een Trangia wel iets om over na te denken? Ik zie dat bij de meeste rugzaklopers in gebruik.
Henk Kamphuis, http://www.kleurrijkleven.webklik.nl
Kook sinds een paar jaar op een MRS XGK, het is net een Mig straaljager die overvliegt [zo,n herrie] maar heeft me nog nooit in de steek gelaten. Daarvoor 9 jaar op een MRS Wisper Light gekookt.
Nu zit ik wel eens te denken aan een Bushcooker; incl pan 1L. totaal gewicht 360 gram. geen benzine oid. maar met takjes etc.
Of de Kelly kettle1,5L diameter 16 cm, hoog 34 cm, gew. 900 gram. binnen 3 minuten water aan de kook, ook met takjes etc. Ook is hier evt. een pannetje bij te gebruiken.
Is iemand bekend met deze manier van koken?
Of is een Trangia wel iets om over na te denken? Ik zie dat bij de meeste rugzaklopers in gebruik.
Henk Kamphuis, http://www.kleurrijkleven.webklik.nl