Tijdens onze vakantie in Schotland leek het alsof onze foodprint water 'doorsloeg'.
Is het nu lek of kwam dat omdat de Schotse bodems vaak behoorlijk zompig zijn. Ik heb mijn hilleberg grondzeil in het verelden weleens gewassen met een klein beetje zeep.
Indien het om een lek gaat, hoe kan ik dat dan het beste reaperen.
Met Grangers of dat andere merk wassen/impregneren? Of maak ik het daarmee alleen maar erger?
Ik ga Hilleberg zelf ook maar even mailen.
Alvast bedankt voor de antwoorden!
Is het nu lek of kwam dat omdat de Schotse bodems vaak behoorlijk zompig zijn. Ik heb mijn hilleberg grondzeil in het verelden weleens gewassen met een klein beetje zeep.
Indien het om een lek gaat, hoe kan ik dat dan het beste reaperen.
Met Grangers of dat andere merk wassen/impregneren? Of maak ik het daarmee alleen maar erger?
Ik ga Hilleberg zelf ook maar even mailen.
Alvast bedankt voor de antwoorden!