Additionally, paste this code immediately after the opening tag: Off-road kampeertocht Drenthe 11 t/m 13 oktober - Forum Wereldfietser

Off-road kampeertocht Drenthe 11 t/m 13 oktober

Ben je offroad liefhebber en wil je op mooie verrassende paadjes fietsen ga dan mee met deze 3 daagse sportieve offroad herfsttocht door het rustieke Drentse landschap. Deze tocht is geheel nieuw opgezet en voorgefietst. Met aandacht voor mooie paadjes, open landschap en cultuur. We fietsen namelijk niet alleen door de bossen maar ook door het open landschap met uitzicht op de natuurweiden en ouderwetse kleinschalige hooilanden. Ook fietsen we door eeuwen oude bewaarde Drentse esdorpen zoals Orvelte, Gees, Meppen en Aalden met z’n prachtige Saksische boerderijen. Dus geen tocht voor fietsers die haast hebben en alleen snel veel km’ers willen maken. Maar de ervaren fietser komt sportief gezien heus wel aan zijn trekken. Natuurlijk zijn de campings en horeca stops onderweg op de mooiste locaties.

Beginnende offroadfietser?
Ben je een beginnende offroad fietser? Doe dan mee! Voor jou hebben we aparte tracks gemaakt die iets korter en/of eenvoudiger zijn. Verder zitten er ook fietspaden in deze routes verwerkt zodat er voldoende afwisseling zit tussen verhard en onverhard.

Startpunt en etappes
Het vertrek voor de middagtocht (zonder bagage) is vrijdagmiddag 13:30 uur vanaf camping Boszicht. Dit is 6 km fietsen vanaf station Beilen. Het eindpunt is zondag Beilen NS station. De dagetappes voor de gevorderde offroad fietser zijn vrijdagmiddag 32 km (middagtocht zonder bagage vanaf de camping Boszicht), zaterdag 70 km en zondag 60 km. De bedoeling is om zaterdagavond met z’n allen gezellig te gaan eten in het idyllisch gelegen restaurant op natuurcamping Voscheheugte grenzend aan het natuurgebied Mantingerzand.

Na aanmelding wordt de overige informatie van het weekend verstuurd.

Hartelijke groet,

Barbara Janssen

Info en inschrijven? https://wereldfietser.nl/activiteiten/o ... ct/102/220
Als 'verse' Wereldfietser dacht ik dat het leuk zo zijn om een activiteit bij te wonen en deze trok mijn aandacht. Ik zie echter dat de inschrijving gesloten is. Is die 'al' gesloten of 'nog' gesloten? Of begrijp ik niet helemaal hoe het werkt met activiteiten. Dat kan natuurlijk ook.