Nazomerweekend Harskamperdennen, 6 september

135 berichten
Wat een superfijn weekend!
Perfect georganiseerd, mooie fietstocht, leuke puzzelvragen, heerlijk eten, met als hoogte punt van de avond de pub-quizz!
Fijne club!
Voor mij de tweede keer dat ik heb deelgenomen aan 'Harskamperdennen', maar ditmaal ging m'n vrouw mee.
Met onze grote tent (dat lichtbruine geval midden achter op het groepsveld, vlakbij het kampvuur) vielen we nogal uit te toon tussen al die kleine trekkerstentjes. De mijne had ik al weggegooid, te oud en verrot en dit is onze gewone gezinstent.
Het verschil met 2018 is, dat er nogal opvallend veel mountainbikes stonden.
Maat wat knap van de organisatie van de WF om dit alles tot stand te komen, de promotievaandels, het zware keukenwerk, toespraken, enzovoorts. Iedereen straalde. Niets dan chapeau, applaus voor het bestuur van de WF! Wij kregen allemaal een bidonfles cadeau met de naam van onze vereniging erop.
Het weer viel wel een beetje tegen: begin van de zaterdagmiddag een hoosbui tijdens het fietsen en in het begin van de avond nog een korte plensbui. Vanmorgen zonnig!
Het vertrek ging met veel weemoed gepaard. M'n vrouw raakte wel enthousiast en zei tegen me: volgende jaar weer doen! 8)
Ik zal de foto's bewerken en als jullie willen, stuur mij maar een PB met jullie e-mail adres, zodat ik ze per WeTransfer kan opsturen.
Onderweg naar huis heb ik de nog natte tent, die niet opgerold en los in de auto lag, in mijn molen te drogen opgehangen.
Geweldig om met zo'n groep dit weekend te hebben mogen meemaken! Wat 'n feest, fietsen, eten, bijkletsen - en dat alles in de bekende uitstekend georganiseerde chaos.... :D .petje af voor ons allen.

Ger
Wat een TOP-JUBILEUM-WEEKEND was dit!!!
Petje af voor iedereen van de organisatie en alle helpers!
En natuurlijk ook alle enthousiaste deelnemers enorm bedankt voor zoveel gezelligheid!
Het was fantastisch!
We hebben nog wat foto's gemaakt.. die volgen later als ze uitgezocht zijn.

Wouter en Ineke
Ik heb gekookt en inge leren kennen. Geweldige vrouw.

De rest natuurlijk ook.

Ook leuk om Mirjam Wouters ontmoet te hebben. Volgde haar tijdens haar wereldreis.

Mario
Een mooi jubileumweekend zo te zien. Ik kon er helaas niet bij zijn. Dit weekend valt vaak in mijn eigen vakantie (ook leuk). Zo te zien waren er voldoende fietsers aanwezig. 8)
Ik had mij trouwens niet aangemeld.
Martin E. van Doornik schreef:
zo 08 sep, 2019 23:04

Het verschil met 2018 is, dat er nogal opvallend veel mountainbikes stonden.
Nog niet genoeg, op naar een hoger percentage noppenbanden ;)
Jurr schreef:
ma 09 sep, 2019 14:03
Martin E. van Doornik schreef:
zo 08 sep, 2019 23:04

Het verschil met 2018 is, dat er nogal opvallend veel mountainbikes stonden.
Nog niet genoeg, op naar een hoger percentage noppenbanden ;)
Ik zag alleen maar een verschil tussen vakantiefietsen 1.0 en 2.0 LOL!
Gezellig en mooi jubileum. Ondanks de slechte weersvoorspellingen, die misschien de oorzaak waren van de vele afmeldingen, viel het weer reuze mee. Zaterdag tijdens de puzzel tocht zon en één bui en een heel kleintje tijdens het eten. Heerlijk gegeten, lekker gefietst en een geweldig leuke avond met quiz. Op de
zonnige zondag werd het jubileum afgesloten met een feesttaart en konden we terugzien op een prachtig weekend.

Iedereen bedankt voor zijn inzet en komst.

Ik heb van het hele weekend een honderdtal foto's gemaakt. Vanaf de opbouw tot aan het afbreken. Ik ga ze uitzoeken en dan komt er een link.

Ronald van der Perk.
"Vele afmeldingen" is dan weer jammer, had ik bij de organisatie van mijn Pinkstertocht ook last van. Doet geen recht aan de inspanning van de vele vrijwilligers. Wellicht toch iets minder vrijblijvend door vooraf (iets van) inschrijfgeld te verlangen?
Inderdaad Bert. Mag hopen dat de maaltijd met alle inschrijvers ook vooraf afgerekend was. Beetje erg lullig om inkopen te doen voor maaltijden voor mensen die niet komen opdagen.
Ronald van der Perk schreef:
ma 09 sep, 2019 17:19


Ik heb van het hele weekend een honderdtal foto's gemaakt. Vanaf de opbouw tot aan het afbreken. Ik ga ze uitzoeken en dan komt er een link.

Ronald van der Perk.
Leuk! Kijk ernaar uit!
Ik ben nog bezig met het bewerken van foto's. Maar ik laat er wel een vijftal zien.

DSCF3407.jpg
DSCF3419.jpg
DSCF3456.jpg
DSCF3564.jpg
DSCF3472.jpg
Oh, ik ben te vroeg weg gegaan. Nu ben ik mijn bidon mis gelopen :(

Mario
Foto's van Loes:
signal-2019-09-09-203340.jpg
Voorbereiding

signal-2019-09-09-203340-1.jpg
Anja heeft een medaille verdiend

signal-2019-09-09-203559.jpg
Allemaal een bidon. Het eten staat klaar.
Beste wereldfietser,

Ik wil je hartelijk danken voor je inzet voor, tijdens en na het jubileumweekend van de Wereldfietser op de Harskamperdennen. Zonder jouw tomeloze inzet was dit allemaal niet mogelijk geweest.

Ik heb gezien dat de mensen volop hebben genoten van het weekend, dat er niemand is verdwaald tijdens de tochten, dat er eten en drinken in overvloed was, dat er veel gelachen is tijdens de pubquiz en dat bijna iedereen een prijs gewonnen heeft (die dan ook in ruime mate voorhanden waren).

Het was geweldig om zo’n grote club mensen samen te zien en te zien genieten van de gezelligheid.

Hopelijk tot binnenkort.

Met vriendelijke groet,

Michiel Maiwald
Bestuurslid Activiteiten
Wat een leuke reacties. Heel erg jammer dat we er niet bij konden zijn. We hadden een luxeprobleem, twee fietsactiviteiten in een weekend. Goed om te zien dat het met de groep goed gaat. En wat een enorm menu weer. Volgens mij mogen we Inge wel op onze knietjes bedanken voor al haar inzet. Chapeau!
Er heeft zich maar één persoon met zijn e-mail adres bij mij gemeld, zodat ik de 73 foto's van de Harskamperdennen per WeTransfer aan hem heb verzonden. Wie heeft nog meer belangstelling voor? Het zijn echt leuke foto's. Stuur mij maar een PB.
Thuisgekomen, en bemerkt dat ik de knooppunten van de puzzelrit niet heb :( . Ik vond het een prachtige route en wil 'm vaker rijden.
Waar kan ik deze vinden/wie wil me die route toesturen?

Ger
Ger64 schreef:
wo 11 sep, 2019 16:48
Thuisgekomen, en bemerkt dat ik de knooppunten van de puzzelrit niet heb :( . Ik vond het een prachtige route en wil 'm vaker rijden.
Waar kan ik deze vinden/wie wil me die route toesturen?

Ger
Kan je die niet terugvinden op de kaarten in de website van Fietsknooppunten, waar je op basis van je herinneringen je toch misschien terug kunt traceren?