Additionally, paste this code immediately after the opening tag: Fietszonnebril op sterkte?! - Pagina 2 - Forum Wereldfietser

Fietszonnebril op sterkte?!

Dank je wel. Heel verhelderend! Blij dit te horen.

Leuk dat je over zw/w fotografie begint. Ik ben er nog zo eentje, die nog niet het digitale tijdperk heeft betreden (nou ja, ik heb hier natuurlijk wel 'n computer staan). Ik wil me ook bariet-afdrukken gaan toeleggen.
Hartstikke leuk, om het beeld van je zw/w-afdrukken zo in zo'n schaaltje op te zien komen.

Afijn, ik meen dat ik wat off-topic raak... :wink:

Groet, Marco

@land van maas en waal
laat je het inzetstuk door de opticien van glazen voorzien?

Ja. Het montuur, de glazen, en de clip-on inzet-bril bestel ik Allweathersports (*), en met die clip on ga ik naar m'n opticien. Niet naar Pearl. Die schijnen hiermee slecht van service te zijn, zo las ik elders op 't net.

(*) Gatver, ik zou eigenlijk betaald moeten krijgen, dat ik reclame voor ze maak.

Groet, Marco

@marcoschriek, nog even dit: Ik wou de bril eerst bij Bike2build bestellen. Daar is de bril 59 euro. Een Clip On bril verkopen zij ook. Maar dat is een Ekynox - Clip On (*).
En op allweathersports zie ik een Clip On, welk voor de Kalyos is. En nog een aantal typen, want blijkbaar zijn die Clip On's tussen de bril-types niet uitwisselbaar.

(*) Maar misschien loont het om ze daarover even op te bellen. Want hun website is niet altijd even duidelijk, of 'nog niet helmaal compleet' zoals ze zelf zeggen.

Groet, Marco
Blanche,
twee artikelen over fietsbrillen
http://www.ligfiets.net/nieuws/bericht. ... volledig=1 hier en http://www.ligfiets.net/nieuws/bericht. ... volledig=1 hier, waarbij het laatste artikel vrij uitgebreid op brillen en sterkte ingaat,
Jack