Additionally, paste this code immediately after the opening tag: Bidonhouder voor MSR benzinefles - Pagina 2 - Forum Wereldfietser

Bidonhouder voor MSR benzinefles

Zefal heeft buigzame bidonhouders. Een toe clip riempje er omheen en klaar.

http://osmosno.com/Sebastian_images.html#49
Ik doe de fles(sen) in een voortas, bij de andere kookspullen. Afgeschermd van direct zonlicht. Schroefdopje erop, pompje bij de brander maar wel ervan gescheiden. Ik ben bang voor lekkage als ik de pomp erop laat zitten. Bovendien wil ik kunnen aandrukken als ik de tas wil sluiten, en ben daar met dat pompje wat huiverig voor. Allemaal ringetjes enzo... Ik heb overigens wel altijd een reserve pomp bij me.
Ik neem meestal de orginele rode msr fles mee, en daarbij nog een grote fles van ongeveer 750ml. Deze passen mooi naast elkaar in de tas, met daarachter de pannenset. Ja, ieder zo zijn indeling.
Kan totaal geen kwaad in de tas en wordt daar ook minder warm.. Als dit al een probleem mocht zijn. Gewoon niet nokkie vol vullen!
Wanneer je de rubber ring eens in de tijd vervangt is lekkage onmogelijk.
Dit doe ik al jaren zo en dus nooit problemen...
Maar goed, dit is natuurlijk 'geen' antwoord op je vraag :wink:
ik laat de pomp op de fles tijdens fiets vakantie er wel opzitten. Doe er een plastic zak om en zet hem rechtop in een achter tas. ik heb nog nooit een lekkage gehad.

sylv
rijdt al jaren met een elite ciussi houder, zat standaard op mijn vittorio gemonteerd en heeft het prima uitgehouden, al ruim 30.000km. brandstoffles trouwens altijd gewoon met pompje er op vervoert, nooit hinder aan gehad. de fles is inmiddels enigszins gehavend (rood plastic decoratielaagje aan de buitenzijde is langzaam afgesleten), dus ziet er naar uit de de houder het flesje gaat overleven..

http://www.elite-it.com/english/pdf/schede/Ciussi.pdf