Het is een kort en regenachtig rondje geworden. Door het duistere Amsterdamse Bos en langs de lichtbakken van de Zuidas, wat een mooi contrast was.

Afbeelding
Met een beetje geluk blijft het droog vanavond, maar voor de zekerheid toch maar regenkleding meenemen. Koert is lekker in het buitenland aan het werk maar er zijn genoeg mensen om het rondje Amsterdam even over te nemen.

Tot vanavond.
Een beetje laat maar nog een paar foto's:

http://toko-op-fietsvakantie.nl/wintertocht2015.php
Ik ben ook benieuwd hoe de route uitpakt :D. Het is ongeveer 53 km met een koffie/thee/colastop op een mooie plek bij een ondergaande zon.
Wij gaan mee.

Tot dan.
Met een klein groepje hebben we een mooi rondje gereden: http://app.strava.com/activities/103279213
Om 1 oliebol te verbranden moet je 30 minuten fietsen dus ik ben benieuwd hoeveel rondjes Ronde Hoep we vanavond gaan rijden.
Denk ook aan je verlichting en regenkleding :)
Te koop aangeboden: Canon HF100 videocamera + extra accu (1780mAh) + 16 GB sd kaartje + Canon wide converter WD-H37II 0.7x. Dit alles voor de prijs van €100.-

http://www.canon.nl/For_Home/Product_Fi ... _HD/HF100/

Afbeelding
Hoi Guy,

het aanbod geldt nog steeds. Stuur maar een pb wat je af wil spreken.

Groet,
Dennis
Ik moet helaas werken anders had ik het wel leuk gevonden om wat lekkers te maken en lekker over fietsen praten. Gezond fietsvoer voor lichaam en geest!

Groetjes, Marijcke.
De fietstochten waarvoor ik de GoPro had gekocht heb ik gedaan dus ik verkoop hem weer.
Het gaat om de GoPro Hero 3 Black Edition + stuurbeugel + reserve batterij + 32 GB microSD kaartje. Prijs voor dit alles is 350 Euro.

Afbeelding
Het is de bedoeling dat we een andere kant van A'dam een beetje gaan verkennen; richting Aalsmeer en een koffiestop in Uithoorn.
Hou de weersvoorspelling in de gaten want de afgelopen dagen zijn voor woensdag alle weertypes voorbij gekomen.

Tot woensdagavond 19.00 uur bij de FEBO (Berlagebrug).
Iedereen is natuurlijk heel druk bezig met de Kroningsdag maar de dag erna, woensdag 1 mei, is er gewoon weer een Rondje Amsterdam. Koert is in Suriname dus ik (Dennis) heb een rondje gemaakt. Ik denk dat er nog wat onontdekte paadjes in zitten en hoop op een mooie koffieplek aan het water en een zo...
Eind september vliegen we naar Tbilisi. Ik denk dat we vanwege de temperatuur eerst naar het NW fietsen en dan naar het zuiden (Armenië).
Wij vliegen met Pegasus via Istanbul. Fiets kost dan 30 Euro per enkele reis. Alleen de aankomsttijd in Tbilisi en de vertrektijd uit Tbilisi is niet zo geweldig (of je moet een nachtmens zijn).
Het eerste stuk hebben we nooit gereden. Het tweede stuk is 15 jaar geleden dus kunnen we niets nuttigs over zeggen. Het derde stuk hebben we in 2011 gefietst en dat was best goed te doen. Las Vegas is natuurlijk druk maar over de Strip fietsen is toch erg leuk. Tot aan de Hoover Dam blijft het druk...
Veel plezier/succes met de tocht. Ik ben benieuwd hoe het gaat verlopen. En ga je ook wat foto's plaatsen?
daewidd schreef:
Ik wil een soort roadmovie maken met een kaart in beeld en wat foto's voor afdrukken.
Ik kwam deze software tegen. Misschien leuk als je iets meer wilt dan alleen een kaartje in beeld.
Enorm geschrokken van je verhaal, ook al doe je er zelf nogal makkelijk over. We zijn erg blij dat je het na kunt vertellen. Heel veel sterkte daar in Chili. We leven erg met je mee!
Geen ervaring met de camera's. Hier is een video waarin de beeldkwaliteit tussen 4 verschillende camera's vergeleken wordt (maar misschien had je die zelf ook al gevonden tijdens de speurtocht :D )