Ik lees net dat La Grotta in Utrecht definitief gesloten is. De eigenaar heeft de zaak verkocht. Dit is het restaurant in de werfkelder waar we na de nieuwjaarsreceptie standaard gingen eten. Jammer! https://www.duic.nl/horeca/grand-cafe-lekker-gezellig-opent-binnenkort-in-voormalig-pand-la-grotta-a...
Sinds gisteren (4 oktober 2021) is de forwarding wereldfietser.nl/phpbb naar forum.wereldfietser.nl kapot. Daarmee zijn oude linkjes gebroken.
Nu kan ik mij wel wat bedenken bij sloten speciaal voor mannen of vrouwen, maar ik denk dat die hier op het forum niet geaccepteerd worden 😃
Leuk! Wij hebben ons alvast ingeschreven.
Hier ben ik een paar weken geleden geweest. De nieuwe eigenaar was net begonnen. Het is een mooi trekkerstent in een boomgaard, en er is een ijsboerderij met heerlijke ijscoupes op loopafstand.
Het maakt voor dit geval niet uit wat er in de reglementen van de Vakantiefietser staat, in ons reglement staat dat leden van de Vakantiefietser toegang hebben tot onze activiteiten.

Overigens heb ik, als lid van de Wereldfietser, ook al een aantal keer aan tochten van de Vakantiefietser meegedaan.
Het zijn voor zover ik weet nog steeds twee compleet separate verenigingen, met eigen leden en eigen ledenadministratie. Er is tot nu toe altijd coulant omgegaan met het toelaten van Vakantiefietser leden bij WF activiteiten, maar die liefde wordt volgens mij niet heel vaak beantwoord. Het zijn wel...
Behalve dat dit een mooie oplossing is, is het filmpje ook een heerlijk stuk slow tv 😀
Ik heb de tocht er eens bijgezocht op het forum en zag dat er voor een alternatieve route een linkje naar Bikenet gegeven werd. Daar staan alle tracks van deze tocht op zie ik. Zie https://www.bikemap.net/en/u/jaapdijk1/routes/created/ , momenteel op pagina 16.
Bert van Sprang schreef:
do 13 mei, 2021 23:15
De doelgroep is tegen die tijd allang ingeent :D .
Er moet meer toch even iets van het hart. Ook tijdens de alv hoorde ik de voorzitter dit meermaals zeggen. Er zijn ook leden van de Wereldfietser die voorlopig nog niet ingeënt zijn. Er zijn ook 30ers en 40ers lid.
Volgens mij kan je dit tegenwoordig direct zelf doen op de site: https://www.wereldfietser.nl/mijn-werel ... n-gegevens

Wel even inloggen met het account dat je een paar maanden geleden gemaild hebt gekregen.
De aanmelding van mij en Josephine is zojuist verstuurd.
Ik had vanmiddag StuBru opstaan tijdens het werk. Daar heb ik flarden van de persconferentie gehoord. Inderdaad gaat de grens op 15 juni weer open. Ook gaat de horeca weer open en mag er weer gewinkeld worden.
Hij is mooi. Ik zie alleen geen fietsen, maar veel sleetjes.
Van de natuurkampeerterreinen is een lijst beschikbaar van de terreinen die dicht zijn: https://www.natuurkampeerterreinen.nl/n ... ronavirus/
Leuk, ik heb er zin in. Worden de routes/tracks nog verspreid?
Alle deelnemers bedankt voor deze gezellige en leuke tocht.

Het was nat en winderig - of beter gezegd, zeiknat en stormachtig - maar dat kon ons niet deren. Ik heb ervan genoten, ik hoop de rest ook.
Leuk, en in een mooie omgeving. Miijn aanmelding is al doorgeven.
Aanmelding numero 20 is een feit. Gaan we vorig jaar overtreffen? De campingeigenaren hebben al toegezegd de verwarming aan te zetten, maar het KNMI gaat ook zijn best doen: vrijdag 14 februari tot en met vrijdag 21 februari Toenemende kans op een rustiger en droger weertype met geregeld zon. De tem...
Met de GPSmap64, en ook met de 62, heb ik ook wel eens gehad dat ze computer of de telefoon alleen als stroomvoorziening herkend wordt. In dat geval is een andere USB-kabel gebruiken vaak de oplossing, zelfs als de andere kabel voorheen wel prima gewerkt heeft.