Additionally, paste this code immediately after the opening tag: Forum Wereldfietser - Zoek
Hallo WF, jou oproep naar een reisgenoot houdt mij al een paar dagen bezig. Ik heb gezien dat je al een melding had. Ik ben ook ge-interesseert, maar heb nog wel wat vragen. Ik heb alleen in Europa gefietst, behoorlijk lange tochten, en wil nu de wereld in, doch als vrouw alleen durf ik dat niet goe...
Hé JPS,
goed dat je op mijn emailadres hebt gereageerd, dat kijk ik iedere dag. Ik begrijp dat je dit jaar nog wilt gaan, eind augustus of zo. Komt wat mij betreft prima uit, heb nog geen plannen gemaakt. Jij komt uit Hoorn? Ik uit Haarlem. Keertje fietsen samen?
Hoor van je, groet Ciska
Goed om te horen! Heb begrepen dat de trip voor 2016 gepland is, ik heb redelijk de tijd aan mijzelf, dus het staat niet op een dag meer of minder. Als er iets te gebeuren staat, een meeting of zo, wil je mij dat dan via mijn mailadres doen. Ik kijk niet alle dagen op de Wereldfietser. cvandenbeldt@...
Lees net je plan voor de reis naar Marrakech, lijkt mij ook stoer. Staat hoog op mijn lijstje, maar ik weet niet of je met zijn 2en wilt of dat er nog een 3de mee kan. Ik ben Ciska, 58 jr. en woon in Haarlem. Wat zijn jullie leeftijden?
Denk er maar over, hoor graag je reactie!
gr.Ciska
Sorry dat het even duurde, ik woon in Haarlem.
Ik zou graag meer over deze stoere reis willen weten.
Ik ben Ciska(58), maar wel sterk van lijf en leden.
Kom net terug van fietsen in/op Cuba.
Hoor graag je reactie.
Wil meer over jullie en jullie fietswijze weten: o.a. hoeveel km per dag en de wijze van overnachten. Ik ben 58 jaar en fiets meestal alleen, maar voor zo'n lange trip, is gezelschap misschien wat gezelliger.
Hoor graag van jullie.
cvandenbeldt@gmail.com