In de rubriek Mes & Spork van tijdschrift De Wereldfietser presenteren we een unieke eetervaring op reis. De onverwachte plaats, ongelofelijke gastvrijheid, bijzondere menukaart, eigenaardige kok of onwerkelijke toedracht zouten de eetervaring.
Het verhaal weegt zwaarder dan de gepresenteerde gerechten. Schrijf jouw korte eetrecensie (200 woorden) en stuur die vóór aankomende donderdag (20 augustus) aan de redactie, en meld daarbij hoeveel kilometer omfietsen de ervaring waard was.
De anekdote moet betrekking hebben op een eetervaring ‘buiten de tent’, de kilometerindicatie nemen we met een korreltje zout.
redactie@tijdschriftwereldfietser.nl
Inzendingen na 20 augustus maken ook nog kans om een plekje te krijgen in een van de volgende nummers.
Het verhaal weegt zwaarder dan de gepresenteerde gerechten. Schrijf jouw korte eetrecensie (200 woorden) en stuur die vóór aankomende donderdag (20 augustus) aan de redactie, en meld daarbij hoeveel kilometer omfietsen de ervaring waard was.
De anekdote moet betrekking hebben op een eetervaring ‘buiten de tent’, de kilometerindicatie nemen we met een korreltje zout.
redactie@tijdschriftwereldfietser.nl
Inzendingen na 20 augustus maken ook nog kans om een plekje te krijgen in een van de volgende nummers.