Additionally, paste this code immediately after the opening tag: trekkingfiets huren Londen - Forum Wereldfietser

trekkingfiets huren Londen

Ik wil begin mei de fietstocht maken van Londen naar Bristol (The great west way). Nu ben ik op zoek naar een verhuurder waar ik een trekkingfiets kan huren. Heeft iemand een tip voor mij?
Hier: https://www.google.com/search?q=bike+re ... e&ie=UTF-8


Er zijn meer wegen die naar Rome (of Bristol) leiden...
Heb je zelf een fiets en wil je 'm niet meenemen? Hoe neem je dan je bagage mee? Hoe ga je naar Londen? Boot, vliegtuig, trein? Allemaal zaken om rekening mee te houden.
Edit: ik las Brighton...
Voor de volledigheid geef ik hier ook even de methode om je eigen fiets (volledig) mee te nemen als je met de Eurostar gaat (enkel via Brussel, dus vanuit Nederland moet je met de fiets eerst de IC België = Beneluxtrein nemen):
Fietsen in de trein van en naar Londen
Je kunt een plek voor je fiets reserveren door een e-mail te sturen naar travelservices@eurostar.com.

Deze service is momenteel alleen beschikbaar in treinen tussen Brussel en Londen en Londen en Parijs. Fietsen kunnen niet mee in de rechtstreekse treinen tussen Amsterdam, Rotterdam en Londen.
Volledig gemonteerde fietsen kunnen alleen mee in treinen tussen Brussel en Londen (en omgekeerd).Als je tussen Londen en Parijs reist [...]

Voor het inchecken breng je je fiets naar onze bagageafdeling. Eenmaal op bestemming krijg je je ingepakte fiets op het perron terug. Er zijn geen trolleys, breng dus alleen bagage mee die je zelf veilig kunt dragen.
https://www.eurostar.com/nl-nl/reisinfo ... ge/fietsen
en
Fietsen tussen Londen en Brussel
Wij kunnen volledig gemonteerde fietsen accepteren, maar ook fietsen die gedemonteerd zijn en in een fietsdoos/tas zijn opgeborgen.

Brussel naar Londen:
Treinen die vertrekken om 07:56 (9113), 08:52 (trein 9117), 12:52 (trein 9135), 14:52 (trein 9141) en 17:56 (trein 9153)

Londen naar Brussel:
Treinen die vertrekken om: 09:01 (trein 9116), 13:01 (trein 9132) en 15:04 (trein 9142)

Om aan de reis- en douanevoorschriften te voldoen, moet u met dezelfde trein reizen als de fiets die via de Eurostar Travel Services wordt verzonden.

Hoeveel kost de ‘fiets-in-de-trein’-service?

Meer dan 48uur voor vertrek geboekt = € 50 per enkele reis
Minder dan 48uur voor vertrek geboekt = € 70 per enkele reis

Hoe boek ik mijn fiets op een trein?

Om de beschikbaarheid te controleren, of om een plaats te boeken, vul het boekingsformulier en stuur deze terug travelservices@eurostar.com in pdf-, Word- of jpeg-formaat. Indien u het formulier niet kunt gebruiken, kunt u de vereiste gegevens in een email vermelden. Vermeld uw reisdatum in het onderwerp/subject gedeelte van uw email zodat wij de aanvragen kunnen prioriteren.

Het Eurostar Travel Services team zal proberen binnen 7-10 dagen te reageren. Op drukkere tijden kan het wat langer duren.

Op de dag van vertrek dient u uw fiets minstens 90 minuten voor het vertrek van de trein naar het Eurostar Travel Services kantoor te brengen. Houdt hier rekening mee tijdens het plannen van uw reis naar het Eurostar vertrekstation.
https://help.eurostar.com/faq/be-nl/vra ... e-Eurostar
Let op vanaf juni gaat er voor 6 maanden geen Eurostar naar Londen ivm de verbouwing op Amsterdam Centraal.

Fiets huur; https://www.onyourbike.com/london-bike-rental.php