Supernova E3 PRO 2 koplamp

Heeft er iemand ervaring met de Supernova E3 PRO 2 koplamp versus de SON Edelux II ?
http://supernova-lights.com/en/products/e3pro2.html
Deze test is mij bekend;
http://www.peterwhitecycles.com/headlights.asp
Wie heeft er ervaren en wil deze delen?
Heeft niemand ervaring met deze koplamp?
Eric, ikzelf niet maar op http://swhs.home.xs4all.nl/fiets/tests/ ... _pro_stvzo is er iemand die er wel (heel) wat over vindt. Test is wel enigszins gedateerd (en gaat over de eerste versie) maar geeft wel een goed idee.
Er staan daar overigens nog veel meer testen van lampen en dynamo's.
Dag Eric,

Zelf ben ik momenteel in testfase met de lamp en ben ik voorzichtig om meteen een review te geven. Ik bied ze wel al aan aan klanten die er naar vragen.

Tot nu toe? Toplamp, in combinatie met een dynamo van schutter precision top! Mooie lichtopbrengst zowel zijdelings als voorwaarts en in vergelijking met de Son edulux II een iets hogere lichtopbrengst. Maar nogmaals ik durf niets te garanderen op lange termijn moet die zich nog bewijzen, ik dacht ook van de Magura MT4 schijfremmen dat deze top waren, maar heb er al meermaals last mee gehad en ik ben blij toen Robert van Santos zei dat ik niet de enige ben, maar ook zij er niet volledig van overtuigd waren.

Ik ben alleen nog benieuwd naar de waterdichtheid ervan, die kans heb ik nog niet vaak gehad en ik ga de lamp binnenkort ook ombouwen naar de bullit, die doet dagelijks iets meer km's dan mijn gewone fiets.

Hopende je hier al meer mee te helpen. Op Road.cc staat eveneens een review.

Mvg,

Koen
Dank Peter en Koen. :idea: ik ben er nog niet uit. Koen lees ik goed date de Supernova meer licht geeft dan de Edelux 2? Breder lichtbeeld maar ook verder weg? Ik zoek een fietspad breed beeld én ver weg.
Dan zit je met de supernova sowieso al goed. Tenzij je nog meer wilt... Dan is de E3 triple 2 van supernova wel leuk, maar minder leuk voor tegenliggers en niet straat legaal zoals ze zelf omschrijven.
Mocht je nog in de keuzefase zitten dan kan ik je ook de B&M Luxos met USB aansluiting van harte aanraden.
Toch maar voor de EdeluxII gegaan. Scheel ook een paar euro.