Additionally, paste this code immediately after the opening tag: telefoon oplaad dock voor op de fiets - Forum Wereldfietser

telefoon oplaad dock voor op de fiets

Las zojuist dit:
http://www.nutech.nl/gadgets/3670455/sa ... ote-3.html
--
Samsung heeft een fietsoplader op zijn beursstand in Las Vegas, waarmee de Galaxy Note 3 opgeladen kan worden.

Dat meldt Phandroid.

Samsung werkte samen met fietsfabrikant Trek en ontwierp een dock voor de Galaxy Note 3, die energie ontvangt van een dynamo die in het wiel zit geïntegreerd. De telefoon kan op die manier langdurig gebruikt worden wanneer er gebruik gemaakt wordt van navigatie.

Behalve een dock voor de Note 3 toonde Samsung ook een Trek-fiets met een dock voor de Galaxy Gear. Het slimme horloge kan dan informatie weergeven, zoals snelheid en de afgelegde afstand. Beide docks zijn nog prototypes en Samsung kon dan ook niet zeggen of ze überhaupt op de markt komen.
---
Eeigenlijk een beetje voortbordurende op wat veel WFers al doen, de telefoon opladen aan de naafdynamo. Als die note3 dan ook nog een beetje waterdicht is zou 't misschien handig zijn. Ach is je abonnement afgelopen, heb je een andere telefoon gekocht heb je dan nu ook ineens een andere fiets nodig omdat die niet meer aan je telefoon past :wink:
Ziet er inderdaad interessant uit. Verbaast me alleen dat Samsung hiervoor niet de ipx-7 waterdichte S4 active gebruikte...