Additionally, paste this code immediately after the opening tag: foto's posten - Forum Wereldfietser

foto's posten

Ik heb het al een keer aangekaart, maar nadat ik even had gekeken naar het forumitem "post eens een foto van je vakantiefiets" bedacht ik me dat het posten van een foto meestal heel moeilijk gaat op deze site. Ik heb het een paar maanden nog eens gevraagd aan Wouter uit Amersfoort en hij zei dat je de foto op een server moet zetten en dan een soort van link moest maken. Dit naar aanleiding van wat foto's die ik bij het Rondje Zeist gemaakt heb. Erg handig is dit niet. Heb ook geen server (wel een website, maar niet up to date en ook vol qua capaciteit). Kost allemaal te veel moeite om even een fotootje mee te sturen. Let wel ik heb duizenden foto's en de resolutie van rond de 60 KB (gecomprimeerd) moet ook geen probleem zijn. Maar wel een probleem is (ook voor nieuwe leden) niet duidelijk staat hoe ze dit moeten doen en niet iedereen heeft een server. Ik dacht dat opgelost zou worden in de toekomst?

Groeten,

Rutger
totaal verouderde website www.rutgersreizen.nl
Zo moeilijk is het nou ook weer niet. Je hebt geen server nodig, gewoon een locatie waar je foto's staan, kan ook gewoon vanaf een website.

Je gaat op de foto van keuze staan, klikt op rechtermuisknop en kijkt bij properties naar het adres van je foto. Die plak je tussen Afbeelding.

Bijvoorbeeld een foto van jouw eigen website:

Afbeelding

Succes,

Anneke
Een server kan ook van websites als Flickr, mijnalbum.nl, Google Picasa Web Albums, Google Sites, FaceBook, Hyves, Photobucket, myphotoalbum.com, ImageShack, ImageHosting, etc. zijn. Velen daarvan zijn gratis. Als je bij het plaatsen van een reactie de precieze locatie van de foto plakt, selecteert, en je klikt op Img, dan komt de foto al in beeld als je de reactie verstuurt. Misschien is er wel een stap-voor-stap uitleg mogelijk, maar of dat nu nodig is?
Mijn methode laatst van mijn fiets was dmv een grote thumbnail (640*480) met daarachter een link naar een veel groter formaat (1600*1200). Het vergt wel wat extra werk. :)

Zoiets:

Code: Selecteer alles

[url=http://www.mywebsite.nl/plaatje_groot.jpg][img]http://www.mywebsite.nl/plaatje_klein.jpg[/img][/url]
Hi Rutger, kijk eens naar dit draadje http://www.wereldfietser.nl/phpbb/viewt ... f=6&t=8871 dan word het gelijk wat duidelijker.

Succes

Bas
ff proberen...

Afbeelding