Additionally, paste this code immediately after the opening tag: Onderwerp thailandreis - Forum Wereldfietser

Onderwerp thailandreis

Wie weet een vliegmaatschappy die i.v.m. fiets en extra bagage met ,gratis overgewicht werkt met bestemming thailand! Is een tent meenemen een noodzakelijk iets?Nog speciale medische bijkomstighheden zoals extra inentingen tegen hondsdolheid e.a. noodzakelijk?iedereen bij voorbaat bedankt,will[/quote][/b]

Waar wil je starten in Thailand?
Singapore Airlines kan je naar Bangkok (BKK) Chiang Mai (CNX) of Phuket (HKT) vliegen. (deze laatste 2 met Silkair, hun dochteronderneming)
Aziatische Airlines zijn over het algemeen fietsvriendelijk, wel duidelijk vragen bij de bestelling van het ticket.
Inenting tegen hondsdolheid is in Thailand beschikbaar en kost ongeveer 25 Euro, in mijn geval kreeg ik ze van de verzekering terug betaald. (gewoon een Thaise ongevallen verzekering).

Informeer voor tickets bij Asian Way of Life (www.awol.nl) of de Fietsvakantiewinkel (www.fietsvakantiewinkle.nl) Zij hebben afspraken met luchtvaartmaatschappijen over het meenemen van een fiets. Zij kunnen ook voor jou en je fiets een transfer regelen vanaf de luchthaven van Bangkok. Als je de weg niet weet is wegkomen op de fiets vanaf de luchthaven van Bangkok een ware crime.
Ga voor medische informatie tijdig bij de GGD op bezoek.

Groetjes vanuit Sri Lanka, ook een leuk fietsland.

Bert