Additionally, paste this code immediately after the opening tag: fietstocht van 1 week - Forum Wereldfietser

fietstocht van 1 week

Hoi allemaal,

Einde juli heb ik een weekje in mijn uppie vrij en wil ik een mooie tocht maken van .......of vanuit Rijen (middenbrabant) weer naar huis toe.
Gebruik makend van fiets en tent.
Rondje Nederland zou een idee kunnen zijn.
Mooier eigenlijk om ergens afgezet te worden en van daar uit iedere dag ca. 100km te fietsen naar Rijen.
Wie kan me helpen aan een mooie route, goed idee, goede site ?????

Groetjes, Rob.
Als je jezelf ook nog een rustdag geeft is dat iets van 500 km, afhankelijk van waar je precies naartoe gaat. Je zou het eerste deel van een van de bekendere routes naar het zuiden kunnen doen, zoals Benjaminse naar Rome. Zie het fietsweb voor een reeks van mogelijkheden: http://fietskaartinformatiestichting.nl ... eb2008.jpg Ik zou de heenweg fietsen, even naar Duitsland oversteken, en de trein terug nemen (of eventueel andersom). Je hebt voor Duitsland zelf ook de bekende bikeline boekjes. De Duitse treinen zijn super en goedkoop als het op fietsen aankomt.
Wim
Als je een beetje in de buurt wil blijven kun je hier een ruime keuze maken uit diverse tochten in NoordRijn-Westfalen: http://www.radroutenplaner.nrw.de/RRP_t ... en_02.html.
Voor elke smaak wel iets te vinden is mijn ervaring. Kijk vooral op het interactieve gedeelte (de site zou duidelijker in elkaar gestoken kunnen zijn).

En anders mag ik ook graag de Vlaanderen Fietsroute aanbevelen. Erg afwisselend en ik gebruik delen hiervan vaak aan aanfietsroute voor andere lokaties.
Op mijn site heb ik allerlei links naar routes en routeplanners staan o.a. in Nedeland, Belgie, Duitsland etc.
http://www.fietsvakantielinks.nl/
arnob schreef:Als je een beetje in de buurt wil blijven kun je hier een ruime keuze maken uit diverse tochten in NoordRijn-Westfalen: http://www.radroutenplaner.nrw.de/RRP_t ... en_02.html.
Voor elke smaak wel iets te vinden is mijn ervaring. Kijk vooral op het interactieve gedeelte (de site zou duidelijker in elkaar gestoken kunnen zijn).
Zijn die routes ook een beetje goed met bordjes aangegeven?
De routes zijn duidelijk aangegeven en de bewegwijzering wordt in Duitsland beter gecontroleerd dan in België.
Overigens kan ik het nooit nalaten kaarten aan te schaffen en mag ik graag mijn GPS meenemen: altijd handig om de camping terug te vinden ....