Ze weten er weer een prachtig verhaal van te maken, door de helft van de waarheid weg te laten...whisky schreef:http://de.wikipedia.org/wiki/ZwickelbierHaike schreef: Eeeuhhh.... een Zwickl kan van alles zijn, das gewoon een monster uit het kraantje van de lagertank, voor viltrage, en vaak is dat een pilsener.....
http://www.bayreuther-bier.de/biere/akt ... kl_12.html
Smaakt niet zo "herb (erm, "hoppig"?) als volrijpe pils en drinkt makkelijk weg. Lekkerrrr
Whisky
Voorbehouden aan de brouwmeester, 't zal wat. Bier moet gewoon bemonstert worden, alcohol percentage meten, vergistingsgraad, hoeveel prik zit er al in. Das inderdaad een produkt wat je de klant nog niet voor zet, omdat het nog niet klaar is en op smaak is gekomen.
Ga er maar vanuit dat wat jij in dat flesje koopt/drinkt een gewoon uitgelagerd biertje is, wat best lekker kan zijn...