Additionally, paste this code immediately after the opening tag: Vernieuwde Basiskaart Landelijke Fietsroutes - Forum Wereldfietser

Vernieuwde Basiskaart Landelijke Fietsroutes

Van http://www.landelijkefietsroutes.nl/actueel/nieuws/#78:

"De vroegere Basisgids voor de Landelijke Fietsroutes heeft onlangs een complete vernieuwing ondergaan. De nieuwe versie – Basiskaart netwerk LF-routes – bestaat uit 20 landsdekkende kaarten met daarop alle bewegwijzerde Landelijke Fietsroutes, inclusief de hierop aansluitende regionale knooppuntnetwerken. Daarnaast staan in een bijbehorend gidsje nuttige tips en adressen vermeld. Met deze nieuwe uitgave kunt u naar eigen inzicht mooie meerdaagse vakantietochten samenstellen, van een weekendje tot een volledige vakantie.
De Basiskaart netwerk LF-routes is een stuk compacter dan z'n voorganger. Omdat er alleen nog maar bewegwijzerde LF-routes zijn, konden de uitvoerige beschrijvingen in twee richtingen vervallen. De vouwbladen zijn nu aan twee zijden bedrukt op waterbestendig, onscheurbaar materiaal.

De uitgave is te bestellen via deze site of te verkrijgen bij de meeste boekhandels, ANWB-winkels en VVV’s. De prijs is € 27,50 (ISBN 978-90-72930-39-2)."

Dus koop geen oude papieren versies meer!

Dank voor de tip Leon. Vooral het stukje over het papier is uitermate nuttig :-). Er zullen veel zaken zijn die de oude kaarten nog proberen te slijten.