Op de Fiets en Wandelbeurs, 2 en 3 februari in de Amsterdam-RAI komt weer een demonstratie-camping.
Op deze camping zetten fietsers en ook wandelaars hun tentje op en zetten ze hun fietsen neer. Bij hun tentje, hun fietsen en andere materialen geven deze fietsers en wandelaars uitleg over hun materialen: waarom ze nu juist voor deze tent hebben gekozen en wat daar zo handig aan is. Iedere kamperende fietser heeft wel iets zelf bedacht. Dat kan op de camping uitstekend gedomenstreerd worden aan het publiek. Verder geven ze hun publiek allerlei handige tips. Op deze camping dus geen buitensportzaken en fietsenboeren, maar fietsers zelf die uitleg geven over materialen.

koeken op de camping
We willen dit jaar ook een demonstratie 'supermaaltijd koken op de camping' geven. Helaas mogen er van de brandweer geen branders worden gebruikt, maar we willen dit oplossen met elektrische kookplaatjes.

Pannenkoekjes voor de kinderen
Voor de kinderen willen we pannenkoekjes laten bakken. Wie wil er pannenkoekjes bakken? Wij zorgen voor meel en andere ingredienten.

We willen er dit jaar echt een outdoor practicum van maken.

Bij het opzetten van tenten moet er mee rekening worden gehouden dat er geen haringen in de marmeren vloer kunnen worden geslagen. De vloer wordt bedekt met grastapijt.

De camping komt in de Forum Lounge. Dit is de lounge voor de grote zaal waar o.a. de enige, echte Frank van Rijn zijn lezingen geeft van fietstocht in Georgie. In de Forum Lounge geven ook Eric Schuijt, Jim van den Berg, Leon Poel en Marten Gerritsen hun workshops.

Vind je leuk om deel te nemen aan deze camping en dit outdoor practicum, stuur mij even een mailtje met je telefoonnummer. dan bespreken we het verder.

Groetjes,

Bert Sitters, b.sitters@pz.nl