Additionally, paste this code immediately after the opening tag: Overstappen op bangkok? - Forum Wereldfietser

Overstappen op bangkok?

Is er iemand goed op de hoogte van de overstapmogelijkheden op (binnenlandse) vluchten op het nieuwe vliegveld in Bangkok?
Heb gehoord dat alle binnenlandse vluchten weer vanaf het oude vliegveld Don Muang vertrekken.
Volgens mij liggen deze 2 luchthavens zo,n 30 km bij elkaar vandaan dus dat is niet echt aantrekkelijk om met je fiets te doen.

** moderated: verplaatst van Fietstechniek naar Azië

Thai vertrekt met binnenlandse vluchten naar populaire bestemmingen als Chiang Mai en Pukhet vanaf de nieuwe luchthaven, maar de vluchten naar de meeste andere binnenlandse bestemmingen gaan vanaf het oude vliegveld. Je kunt een transfer regelen tussen beide vliegvelden.

bert sitters schreef:Thai vertrekt met binnenlandse vluchten naar populaire bestemmingen als Chiang Mai en Pukhet vanaf de nieuwe luchthaven, maar de vluchten naar de meeste andere binnenlandse bestemmingen gaan vanaf het oude vliegveld. Je kunt een transfer regelen tussen beide vliegvelden.
Ja en nee. Ligt helemaal aan de maatschappij. Air Asia vliegt vanaf Suvarnabhumi net als Thai en Bangkok Airways. Nok Air en One-Two-Go vliegen vanaf Don Mueang.
Volgens het thai verkeersbureau kun je het aan het vluchtnummer zien. De vluchtnummers met 4 cijfers beginnend met een 1 gaan vanaf Don Mueang en de vluchtnummers met 3 cijfers vanaf Suvarnabhumi.