Additionally, paste this code immediately after the opening tag: Dutch Divide Week 23-30 augustus 2024 - Forum Wereldfietser

Dutch Divide Week 23-30 augustus 2024

Beste fietsvrienden,

Tijdens de Dutch Divide Week fiets je in een week de Dutch Divide: een offroad bikepackingroute van 1000 km dwars door Nederland.

Onlangs is de route helemaal herzien: alle moeilijke (maar ook leuke) MTB paadjes hebben plaats moeten maken voor mooie gravelwegen. Dat gaf ook de mogelijkheid om nog wat nieuwe gebieden toe te voegen en nu voert de route o.a. langs de Groote Peel en het zuidelijk deel van de Veluwe. De route is beschikbaar: https://www.komoot.com/nl-nl/collection ... ute-gravel. De route is nu zowel van zuid naar noord als andersom te fietsen.

Programma: Op vrijdagavond 23 augustus is er vanaf 20:00 uur nabij het startpunt in Retranchement een briefing en pre-party voor de self-supporting Dutch Divide Gravel-editie. De 'massastart' is op zaterdagochtend 8:00 en de geplande uiterlijke aankomst is op vrijdagavond in Nieuwe Statenzijl. De route loopt dus van zuid-west naar noord-oost.

Wil je mee? Stuur even een PB of een mailtje naar marcdirkx<apestaartje>hotmail<punt>com. We horen graag van je.

Marc en Suzanne
Wanneer is dit? Welke vrijdagavond?
JanH schreef:
za 27 jul, 2024 16:15
Wanneer is dit? Welke vrijdagavond?
Topic titel zegt: 23-30 aug ...
De komoot collectie is nog leeg. Ik zie wel de losse dagen in je account terug komen.
De route zou nu zichtbaar moeten zijn. Tracks zelf stonden nog op persoonlijk Dank voor de tips.
Headley schreef:
zo 28 jul, 2024 19:23
JanH schreef:
za 27 jul, 2024 16:15
Wanneer is dit? Welke vrijdagavond?
Topic titel zegt: 23-30 aug ...
Reactie verwijderd. Was off-topic.
Er is een groepje van 3 dat vrijdag gaat starten in een poging om in 7 dagen de Dutch Divide te rijden. We gaan op vooraf afgesproken campings overnachten (dus iets minder self-supporting). Als je nog aan wilt sluiten laat het even weten.