Additionally, paste this code immediately after the opening tag: Zwolle naar Jakarta (en verder) - Forum Wereldfietser

Zwolle naar Jakarta (en verder)

Hallo mede wereld fietsers!

Ik ben op 1 april vertrokken uit Zwolle voor een mooi fiets avontuur naar Indonesie. Zoals waarschijnlijk veel van jullie weten is dat je originele route elke dag wat verranderd. Zo was ik van plan via Duitsland, Oostenrijk, Hongarije, Romenie en Bulgarije Turkije in te reizen. Echter heb ik besloten na Hongarije af te reizen naar Kroatie, Bosnie, Montenegro, Albanie, Noord Macedonie en Griekenland om via daar Turkije in te reizen waar ik mij nu bevind. Twee dagen fietsen af van Kapadokya!

Ik schrijf af en toe een blog, en post op instagram van elke week een kort videotje.

Mochten jullie het leuk vinden om te lezen, kan dat via https://www.yougocycling.com/blog.

Als je het leuk vind om via Instagram mee te gluren kan dat via https://www.instagram.com/yougocycling

Mocht je ergens ook op deze route fietsen, of heb je tips of vragen, schroom niet om me via instagram een berichtje te sturen. Of via hier!

Ik fiets na Kapadokya door naar Georgie, Armenie en dan naar Iran!

Mijn gedachte was om een topic aan te maken hier om zo mijn ervaringen met jullie te delen. Zodra er een nieuwe blog of video is zal ik deze hier met jullie delen.

Daarbij ben ik vorige week uitgenodigd in een lokaal dorpje om in de Moskee te overnachten. Als bedankje (en voor eigen herinnering) heb ik wat beelden van het dorpje geschoten. Deze is hier te bekijken!

https://youtu.be/zWcUke8ureY?si=ZeNdh3zmeKJnsE2R

Groetjes vanuit een zonnig Turkije (34 graden)
Fantastisch! Geniet ervan!
Poise schreef:
wo 12 jun, 2024 20:05
Fantastisch! Geniet ervan!
Dankjewel Poise!!
Heel gaaf, veel plezier!

Je blog even doorgelezen, sommige zaken herken ik wel van mijn drie maandse tocht van vorig jaar (kuthonden in de balkan, grote aantal duitse fietsers :lol: )
Polariteit schreef:
do 13 jun, 2024 07:40
Heel gaaf, veel plezier!

Je blog even doorgelezen, sommige zaken herken ik wel van mijn drie maandse tocht van vorig jaar (kuthonden in de balkan, grote aantal duitse fietsers :lol: )
Haha wat leuk! Dank voor het lezen! De honden heb ik inmiddels aardig onder de knie. Rustig benaderen en lief tegen ze praten alsof je blij bent ze te zien! Goed gedaan jongen, goed gewaakt over je terrein. Werkt tot nu toe superrr!! En nu 15km van Kapadokya af! 8)