Cycle for Good Benefiet
Zaterdag 6 Juli
De Tanker, Amsterdam Noord


Cycle for Good organiseert op zaterdag 6 juli drie verschillende sponsor fietstours en een geweldig feest!

Door mee te fietsen en te feesten sponsor je 47 Birmese vluchtelingen kinderen. Zij zijn zonder hun ouders onder barre omstandigheden gevlucht voor de brute oorlog die woedt in Myanmar. Ze verblijven nu samen in vluchtelingenkamp Mae la Oon in Thailand.

Gezamenlijk willen we proberen de benodigde €7.500,- op te halen om de kinderen weer een jaar van eten, onderdak en scholing te voorzien.

Dit zijn de fietstours:

De kleine spannende avonturen tour
: een familievriendelijke fietsspeurtocht voor iedereen. Criss cross door het woeste Amsterdam Noord gaan de speurders de strijd aan door raadsels op te lossen en opdrachten uit te voeren. (15+KM)

De ‘snot voor de ogen’ speurrace: een Alleycat race waar je punten haalt door raadsels en opdrachten uit te voeren, en door met slimme routes kilometers te maken! (Max 100KM) Wie de kilometers niet haalt, kan alsnog winnen door de slimste of origineelste te zijn

De ‘snot voor je ogen’ Serieuze 100KM wielrenners race: een uitgestippelde route door Amsterdam Noord en ver daarbuiten! Je tikt plaatsen aan als ‘t Twiske, Durgerdam en Marken. Er zijn geweldige prijzen te winnen, van fancy etentjes tot fiets gear!

Je kan je laten sponsoren voor je fietsavontuur (Cycle for Good helpt hierbij) of je kan een donatie maken naar keuze voor de deelname aan het event. 100% van al de opbrengsten gaat naar de Birmese kinderen.

Schrijf je hier in voor één van de fietstours. https://cycleforgood.org/cycle-for-good-benefiet/

Zaterdag 6 Juli, De Tanker, Nieuwe Leeuwarderweg 15, Amsterdam
11.00 uur: Welkom
12.00 uur: Fietstochten
17:30: Prijsuitreiking
18:00: Feest! Heerlijk eten, drinken en Live muziek
00:00: Einde

Hopelijk tot dan!

Liefs, Frouke (Cycle for good)

Bijlagen