Additionally, paste this code immediately after the opening tag: Link openen in nieuw tabblad browser - Forum Wereldfietser

Link openen in nieuw tabblad browser

Als ik in een bericht een link aanklik opent deze in hetzelfde tabblad, en moet ik steeds terugbladeren om terug in het forum te komen.
Waar ergens in de instellingen kan ik aangeven om een link in een nieuw/ander tabblad te openen. Ik kan het niet zo direct terugvinden.
(Ik gebruik Chrome binnen windows moest dit relevant zijn).
CTRL ingedrukt houden als je op de link klikt.
:D Tnx ...
Of met rechtermuisknop de link aanklikken. :D
En hoe doe je dat op een iPad?
Link een seconde ingedrukt houden, tot er een pop-up verschijnt.
Link openen op nieuw tabblad
https://www.seniorweb.nl/tip/link-opene ... uw-tabblad

Tabbladen gebruiken op de iPad
https://www.seniorweb.nl/tip/tabbladen- ... en-op-ipad

Of u nu uw digitale vaardigheden wilt ontwikkelen, op zoek bent naar praktische oplossingen of naar achtergrondinformatie: SeniorWeb helpt u verder.
https://www.seniorweb.nl/over-seniorweb
Bovenstaande oplossingen zijn allemaal in zekere zin workarounds. Een instelling op de website kan namelijk ook bepalen hoe er met klikken op een link omgegaan moet worden (zoals open nieuw tabblad of open nieuw venster of open direct link en verlaat forum). Als ik me niet vergis is het verzoek om een nieuw tabblad te openen wel eens in stemming gebracht op een ledenvergadering maar dat is toen weggestemd. Misschien om een technische of security reden, dat weet ik niet.
Klopt. Maar als alle links in nieuwe tabs of vensters openen, is er geen workaround meer om dat niet te laten gebeuren.
WillemT schreef:
ma 18 mar, 2024 13:39
Bovenstaande oplossingen zijn allemaal in zekere zin workarounds. Een instelling op de website kan namelijk ook bepalen hoe er met klikken op een link omgegaan moet worden
Anderen noemen dat dan weer bemoeizucht. Het is uiteraard nooit goed.