Additionally, paste this code immediately after the opening tag: Fietsen in Spanje/fietsmaatje - Forum Wereldfietser

Fietsen in Spanje/fietsmaatje

Begin mei 2024 wil ik in Spanje de Ruta Iberica gaan fietsen van Lissabon via Madrid naar Valencia of Barcelona. Ik zoek een fietsmaatje (m) van rond de 70. Zelf ben ik 73, getrouwd, m’n vrouw fiets die afstanden niet meer. Ik heb al meerdere fietstochten in Spanje gedaan. (De camino del Cid, en Van Girona naar Malaga, en van Malaga, via Sevilla naar Bilbao.en nog een paar). Overnachten in hotels, B&B. Samen overleggen we natuurlijk hoe we de tocht daadwerkelijk gaan uitvoeren.
Heb je zin om mee te fietsen.
Groet Harry
Leuk om het er binnenkort over te hebben. Zelf ook getrouw, 68 jaar en heb al vaker naar deze route gekeken om die te gaan afleggen.
Zie wel een mail komen als je het wat vindt.
Simon
Dag Simon
Leuk dat je gereageerd hebt. Ik ga even uitzoeken hoe ik je een persoonlijk bericht kan sturen om persoonlijke gegevens uit te wisselen .
Groet Harry
Hi Harry en Simon,
Zijn jullie al onderweg?
Ik lees net (16/6) je oproep en voelde er wel gelijk iets voor.
Ben net terug uit Portugal (omgeving Porto) waar ik n poosje in de Sierra de Estrella heb gezeten
Benieuwd naar jullie ervaringen.
Wens jullie een mooi avontuur.
Groet Roald
Dag Roald,
Ik heb je een PB gestuurd. Is dat ontvangen?
Groet
Harry
Ha Harry, Simon en Roald

Leuk waar jullie meebezig zijn en de mooie dingen in het leven proberen te verwezenlijken.
Ik ben Paul ben al 2 jaar met vervroegd pensioen en reis veel. Reis met mijn vrouw, vrienden en vriendinnen, mijn zoon , broer en neef. En vind het erg belangrijk met wie je samen reist. Denk dat er overeenkomsten kunnen zijn die kunnen leiden tot iets gezamenlijks . Ik reis nooit alleen. Ik heb de laatste 2 jaar ook verschillende lange afstandstocht met de fiets( ebike) gefietst. Oa van de Ruta Iberica Andalusie route en ook de Maasroute, Moezel en de Bodenseeroute. Ben erg enthousiast geworden over reizen per fiets.
Woon in Oosterbeek bij Arnhem en In Moergestel bij Tilburg. Wil graag jullie of een van jullie ontmoeten. Gewoon kijken of het klikt en dan kijken of onze dromen gezamenlijk kunnen worden. Ben juli /august en november op reis. Daartussen wil ik graag een afspraak maken. Veel fietsplezier
Paul