Additionally, paste this code immediately after the opening tag: Kabel trekken door frame, instructies - Forum Wereldfietser

Kabel trekken door frame, instructies

Marten Gerritsen, 'onze' onvolprezen cursusgever in het verre noorden, heeft zijn fameuze set instructies onlangs uitgebreid met een pagina over het trekken van allerlei kabels door frames van (moderne) fietsen.

Het begint met "Iedereen (die niet aan een fiets hoeft te werken) schijnt dol te zijn op weggewerkte kabels door het frame, stuur enz.". Daarna volgt een uitleg over zijn enthousiasme over het onderwerp, een beschrijving van de situaties waar het om gaat en - en daar gaat het om - instructies hoe je diverse kabels van het ene gaatje binnendoor naar het andere gaatje krijgt.

Je leest er alles over op: https://www.m-gineering.nl/kabels%20trekken.htm, of je begint op zijn homepage.
Vooral de nieuwe trend (vooral bij dropbars) om kabels compleet weg te werken en door stuur, stuurpen en balhoofd te laten lopen is een waar feest voor de monteurs. Reken op enkele uren werk voor het verwijderen of toevoegen van een spacer om je stuur te verhogen/verlagen.
Leon schreef:
do 22 feb, 2024 12:09
Je leest er alles over op: https://www.m-gineering.nl/kabels%20trekken.htm,
Mooi!

Nou ja, weggewerkte kabels horen natuurlijk in de achtste cirkel van de hel, maar toch mooi dat Marten er een stuk aan gewijd heeft.
Die tip over de stofzuiger onthoud ik. :)

Gebeurt niet vaak dat je nog zo'n pure HTML pagina ziet. Heb ik op zich geen moeite mee. Inhoud is het belangrijkst. Ik zou alleen wel graag wat witmarges zien op een volwaardig PC scherm. Hele lange regels lezen minder prettig. Op een klein scherm van een smartphone zal het misschien minder snel opvallen.

https://www.w3schools.com/tags/tag_hr.asp

Misschien een idee?
Man Met Fiets schreef:
do 22 feb, 2024 18:04
Misschien een idee?
Jazeker. Microsoft Windows gebruiken. Dan kun je het venster naar behoefte smaller maken. :idea: