Additionally, paste this code immediately after the opening tag: Gezocht route 2 Noorwegen (kanal, hoyfjell og fjord) - Forum Wereldfietser

Gezocht route 2 Noorwegen (kanal, hoyfjell og fjord)

Heeft iemand nog een exemplaar van de fietsroute nr. 2 : SORNORSKE HJULGLEDER (Kanal, hoyfjell og fjord) die hij/zij wil verkopen? Hoop het heel erg,

alvast dank!
Geen kleine reisboekenhandel die dit verkoopt. Gun ook die kleine zelfstandigheden een boterham. Zo blijven mensen energie steken in het maken van nieuwe routebeschrijvingen en reisboeken. (En kun jij met up to date informatie op weg)
Jammer is alleen dat ik m nergens meer kan vinden. Dus als jij me de ‘kleine reisboekwinkel’ wijst waar deze routegids nog te koop is, zal ik met liefde betalen. De route(gids) lijkt van de aardbodem verdwenen…
En anders blijft mijn vraag staan. Iemand een exemplaar ter overname?
Kun je deze niet gewoon in Noorwegen bestellen? Zie wel dat de gids te bestellen is, weet niet of ze ook naar NL verzenden.
Is ook als PDF te downloaden.http://www.castorforlag.no/filer/heftet ... analen.pdf
Edit: zie dat de PDF geen detailkaarten bevat. Was wat te snel.

Edit: de Fietsvakantiewinkel verkoopt ook gidsen uit de serie “SørNorske Hjulgleder”. Misschien kunnen zij deel 2 bestellen?
https://www.cordee.co.uk/CTB872.php en de rest zo te zien ook, wel prijzig eerlijk gezegd (duurder dan die bij de uitgeverij zelf) En in NL blijkbaar niet te krijgen.

Waarom ook niet contact met de uitgeverij opnemen, dat kan ook prima in het engels, http://www.castorforlag.no/kontakt.html
Deze heb ik niet, maar wel andere van deze uitgever, zoals de Numedal. Toen we die een paar jaar geleden fietsten hebben we die eigenlijk nauwelijks gebruikt. Op de degelijke kaarten staan supermarkten en wat zwemplekken e.d. aangegeven en campings, maar dat laatste is vaak sterk verouderde informatie. Supermarktinfo is wel belangrijk, want lang niet overal aanwezig, maar dat is met de smartphone ook actueler. Verkeerd rijden is eigenlijk best moeilijk in Noorwegen, en deze routes zijn ook allemaal aanwezig in de openstreetmap en daarop gebaseerde kaarten zoals de openfietsmap. De bijgeleverde folder is geen routeboekje of zo en geeft niet veel info, alleen het tabelletje met afstanden kan handig zijn.
Dank voro de reacties. ook in Noorwegen bij de uitgever is deze gids (al een tijd) uitverkocht. We gaan het denk ik maar zonder de gids proberen. Ik ben al blij met de overzichtskaart in de folder die JanH postte. dank!