Additionally, paste this code immediately after the opening tag: Auto Verona - Forum Wereldfietser

Auto Verona

Hallo allen,

Mijn vriendin en ik zijn van plan met de auto naar Verona te rijden om van daaruit richting Slovenie te fietsen. Weet iemand een goede plek waar ik de auto voor drie weken neer kan zetten? (camping/parkeerplek/hotel/etc....)

p.s. Mochten jullie nog tips/aanbevelingen hebben voor het gebied dan hoor ik het graag :D
Anderhalf jaar geleden heb ik mijn auto in het plaatsje Sommacampagna onder de bomen geparkeerd (op deze plek), zo'n 10 km ten westen van Verona. Als ik me goed herinner kwam de route uit een boekje van Paul Benjaminse die we wilden rijden daar ook doorheen. Geen schade of inbraak aan de automobiel toen we na een week terugkwamen :)
Deze al geprobeerd te vragen http://www.campingcastelsanpietro.com/ Camping net buiten het centrum van Verona zelf (op loop/klim afstand, het laatste stukje is toch best steil) Als je hier je eerste en laatste nacht doorbrengt heb je een meer kans denk ik.
Wij hebben vorig jaar onze auto geparkeerd op het vliegveld van Verona. Daar kun je langparkeren voor €29,- per week en daarna €4,- voor elke extra dag. Wij stonden er 14 dagen voor 57,-. Zie deze link https://www.aeroportoverona.it/en/tariffe-complete_t2. Je zit dan ongeveer 10 km van het centrum van Verona.