Meerdaagse Off Road tocht in NL

Hallo,
Binnenkort ben ik van plan een weekendje te "bike-packen" met mijn zoon. Daarom erg geinteresseerd in de route van Noord naar Zuid nederland. Is er iemand die per mail kan helpen aan het gps bestand?
Welkom op het forum.
Voor een eerste post vraag je meteen wel erg veel. :shock:
Die afstand ga je niet redden in een weekend 8)
Dank voor het welkom! De reden om lid te worden was om die vraag te kunnen stellen ;) Ik was niet van plan in een weekendje van noord naar zuid te fietsen, maar heb in eerste instantie interesse in delen van de route en ben van plan vaker een stukje te doen. Wellicht in de zomer het hele stuk.
Je zou Willem12 een pb kunnen sturen...hij is de maker van de TNNZ.
Dank! ik heb inmiddels de gpx gevonden in mijn mailbox!
Leuk idee ;-)
Wederom op deze forum beland via google 8)
Rapro schreef:Wat een geweldig topic is dit! Zie nu pas de berichten en wordt hier erg enthousiast van! Mooi om te horen dat er meer bikers bezig zijn met een rondje Nederland op de mtb! Om ook mijn bijdrage te leveren kan je de Wereldfietser Off Road tochten van 2011 t/m 2013 aan elkaar koppelen en dan kan je van onverhard van Bergen op Zoom via Maastricht naar Nijmegen! Voordeel van deze routes is dat meestal campings en koffietentjes zijn opgenomen 8)

Bergen op Zoom - Den Bosch (194km)
http://www.bikemap.net/en/route/1036760 ... ocht-2011/
Eindhoven - Roermond (221km)
http://www.bikemap.net/en/route/2104722 ... ocht-2013/
Roermond - Nijmegen (138km)
http://www.bikemap.net/en/route/1599201 ... 37/terrain
Ziet er idd interessant uit. Ik ga volgende week kijken of het lukt om de eerste twee etappes te doen in een lang weekend :) (zo niet zijn er geneog trein opties naar huis :D )
Met een motto van " RideEatSleepRepeat " heb ik de laatste dagen zoiets tussen Bergen op Zoom en Roermond gefietst :

AfbeeldingDutch mountains
(Idd een samenvatting van 2 van de WF offroad tochten)

Mooi stukje fietsen, en super weer gehad. Ik vermoed iets van 60% onverhard misschien iets meer, fijn om een keer wat dichter bij huis te bikepacken :D

Totaal was rond 380km.

AfbeeldingIMG_2627

AfbeeldingIMG_2617

AfbeeldingIMG_2626

AfbeeldingIMG_2599

Zo'n MTB route in donker is een aanrader 8)

Meer foto's here >>> https://www.flickr.com/photos/shanecycl ... 8087293945
In aanvulling op het brabant stukje hierboven. Ik ben bezig met een track van station Vierlingsbeek naar Bergen op Zoom. 90% offroad en iets van 310K met veel MTB routes erin.

https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/t3 ... 8843_o.jpg

De GPX is al flink aangepast naar aanleiding van de eerste verkenning. Meer offroad en meer Km's. Eerste verkenning was in 2 dagen.... toen was ik aardig kapot.

Plaatje kan ik niet direct linken want het is te groot.
Fraai! Staat de route ergens online toevallig? Zou m wel een keer willen rijden.
Shane schreef:Met een motto van " RideEatSleepRepeat " heb ik de laatste dagen zoiets tussen Bergen op Zoom en Roermond gefietst
Dat zijn weer mooie foto's. Toch heb ik het idee dat aardig wat van die foto's niet in 'Holland' zijn gemaakt :D
Heb je trouwens last gehad van teken? Je manier van overnachten zal door menig lymepatient immers met argusogen worden bekeken.
Hoi Leon,

ik moest mijn bivvy redelijk dicht houden voor de muggen dus teken zijn er ook niet binnen gekomen (ze hadden ook niet veel tijd met 4-6 slaap :) ). In de bossen in Nederland doe ik altijd mijn handen door mijn haren na een pauze en de andere teek gevoelig plekken doe ik toch met een baby wipe voor dat ik ga slapen. Veel meer kan je niet doen denk ik.
Zou de TNNZ route graag eens in etappe's fietsen. Is er een GPX beschikbaar van deze route? Ik kan hem nergens vinden.
Mijn dank voor de genomen moeite.
Iwan Goeree schreef:Zou de TNNZ route graag eens in etappe's fietsen. Is er een GPX beschikbaar van deze route? Ik kan hem nergens vinden.
Mijn dank voor de genomen moeite.
Als je de topicstarter 'willem12' van het topic in de link een bericht stuurt, hij heeft 'm gemaakt.
http://www.dirty-pages.net/forum/viewtopic.php?t=59229

TNNZ 2016
http://www.dirty-pages.net/forum/viewto ... sc&start=0
Leuk topic. Is er toevallig inmiddels al een rondje NL of rondje Benelux voor offroad gemaakt? Lijkt me een mooie ronde voor een korte bikepacking vakantie.
Heb een "klein" rondje Nederland van zo'n 750km off-road die nodig nagekeken moet worden. Rondje is 3 jaar oud en toen voor t laatst gereden. Wat toen een leuk paadje was...staat msg nu wel een woonwijk op. :D
Is dat wat?
Ik ben ook wel geïnteresseerd in off road in NL. Is de track van de WF off road van 2016 nog ergens te vinden? Denken jullie dat de routes van eerdere jaren (die hier gepost zijn) nog begaanbaar zijn of gaat dat niet zo hard in NL met het wegvallen van wegen en paden?

Ook de TNWO EN TNNZ klinken erg als muziek in de oren. Als willem daar een gpx track van wil delen zou dat fantastisch zijn.
Ga er vanuit dat je meerdaagse off-road tochten leuk vind? Dan zul je toch ook een beetje moeten improviseren af en toe. Meeste route's zijn op de fiets-tomtom, dus als er een winkelcentrum op je paadje staat, niet klagen bij de maker maar uitzoomen en er omheen.

Kom je op Zondag in een '"zwartekousen gemeente" bij een camping...tja dan zit de campingboer in de kerk. Een beetje avontuur moet je wel hebben, toch?

Er is hier wel een off-road kluppie, zoek maar ff. Neem aan dat je dit hele topic heb doorgespit, dan ben je ook tegengekomen dat je Willem12 zelf moet benaderen via een pb-tje vwb de Trans Ned. route's.
55er schreef:Ga er vanuit dat je meerdaagse off-road tochten leuk vind? Dan zul je toch ook een beetje moeten improviseren af en toe. Meeste route's zijn op de fiets-tomtom, dus als er een winkelcentrum op je paadje staat, niet klagen bij de maker maar uitzoomen en er omheen.

Kom je op Zondag in een '"zwartekousen gemeente" bij een camping...tja dan zit de campingboer in de kerk. Een beetje avontuur moet je wel hebben, toch?

Er is hier wel een off-road kluppie, zoek maar ff. Neem aan dat je dit hele topic heb doorgespit, dan ben je ook tegengekomen dat je Willem12 zelf moet benaderen via een pb-tje vwb de Trans Ned. route's.
Ben nog redelijk nieuw met off roaden. Uiteraard is omrijden geen punt. Heb alleen geen idee of een route die 5 jaar geleden is bedacht nu nog enigszins te doen is of dat de ervaring leert dat het dan teveel veranderd is.

Heb Willem een pb gestuurd op een ander forum waar ik hem eerder al tegenkwam. Ik wacht rustig af.
Ik zie dat je in Tilburg woont. Stuur me via een pb je meeladres dan heb ik nog een rondje rondom Tilburg voor je. Zo'n 170km. Kun je mooi in 2 dagen doen, of 3 als je ruzie thuis hebt. Snurken onderweg moet je zelf maar kijken. Weet je meteen of t wat voor je is. En niet te lang wachten, het word al weer vroeg donker. :(