Additionally, paste this code immediately after the opening tag: Ontmoetingsruimte Dasselaar - Forum Wereldfietser

Ontmoetingsruimte Dasselaar

In Zeewolde op natuurkampeerterrein de Dasselaar is een (nood) onderkomen gemaakt voor fietsers en voetgangers als slechtweer voorziening. De afmeting is 3.60*4.00 meter. Er is een staande wand aan de zuidwest- en noordwestzijde. Aan deze staande wand is een beweegbaar deel om de wind en regen geen invloed te geven op de ruimte. Langs deze wanden zijn zitbanken geplaatst van 65 cm. breed. Daar kunnen bij slechte weersomstandigheden voet- en fietskampeerders de nacht door brengen. In de resterende ruimte komt een picknickbank te staan. Om dit te gaan testen zoek ik medestanders om in de week van 9-14 mei een fietstocht te maken door een deel van Nederland met als begin en eind deze ontmoetingsruimte. Wie gaat er mee. Info en aanmelding: 0654957391
Ja, ja. Er is nog ruimte voor 2 aanmeldingen.
Wie o wie. Er is nog ruimte voor één fietser/fietster. Voorlopige planning 7-10 mei.
Wil jij ook een stukje Nederland ontdekken. Voor de fietstocht van 7-10 mei zijn we nu met z'n drieën. Er is nog ruimte voor meerdere fietsers. Ook in het weekend van 13/14 mei wordt de ontmoetingsruimte met fietsfanaten getest. Iets voor jou.
Nog één week en dan wordt op natuurkampeerterrein de Dasselaar het ontmoetingshuisje voor voetgangers en fietsers om te overnachten, in gebruik genomen. Ga jij die uitdaging ook aan.