Zoek je een fiets waar je kind probleemloos lange afstanden op kan fietsen? Is het de bedoeling dat er bagage wordt meegenomen? Of zoek je een heerlijke lichtgewichtfiets voor dagelijks gebruik voor je kind? Islabike is een begrip als het gaat om supergoed passende kinderfietsen: het verzet, de lengte van de cranks, de handgrepen voor de remmen, alles klopt.

De Beinn26 is geschikt voor kinderen vanaf een lengte van 135 cm. Hij is zeer licht van gewicht: slechts 12 kg. Omdat wij de fiets voor fietskampeervakanties hebben gebruikt is er een extra beugel gemonteerd voor een stuurtas, maar die kan er uiteraard af. De stuurtas kan erbij worden geleverd voor een geringe meerprijs. De fiets heeft er wat kilometers op zitten en is goed onderhouden. De remmen werken uitstekend! Zelf hebben we er een goed AXAslot op laten monteren.

Voor vakantiefietsers: wil je kind met bagage fietsen, dan passen bv Ortlieb voortassen uitstekend op de bagagedrager. En als je daar dan bv slaapzakken in stopt blijft het gewicht binnen de perken, maar helpt je zoon/dochter serieus met het vervoer van de bagage☺

Wil je foto's, stuur een berichtje of kijk op http://link.marktplaats.nl/m1052304590