Ik heb een heel mooi zakmes (Victorinox) gekregen van mijn vader.
Ondertussen gebruik ik dit zakmes de laatste tijd bijna meer dan de messen die hier in de kast liggen. Meestal maak ik het schoon door eventuele roestplekjes met staalwol weg te werken (de blikopener zit wel eens wat op, wordt niet vaak gebruikt) en door het als gewone afwas te zien. Echter is het zo dat het me wel eens fris lijkt om het wat grondiger schoon te maken.
De vraag:
Hoe maken jullie je zakmes schoon, zodat je hem weer mee kan nemen op vakantie en er weer gewoon eten mee kan eten / klaarmaken?
Ondertussen gebruik ik dit zakmes de laatste tijd bijna meer dan de messen die hier in de kast liggen. Meestal maak ik het schoon door eventuele roestplekjes met staalwol weg te werken (de blikopener zit wel eens wat op, wordt niet vaak gebruikt) en door het als gewone afwas te zien. Echter is het zo dat het me wel eens fris lijkt om het wat grondiger schoon te maken.
De vraag:
Hoe maken jullie je zakmes schoon, zodat je hem weer mee kan nemen op vakantie en er weer gewoon eten mee kan eten / klaarmaken?