Additionally, paste this code immediately after the opening tag: Handige smartphone fietshouder waterdicht - Forum Wereldfietser

Handige smartphone fietshouder waterdicht

Ervaringen? Ik heb eens rondgekeken, er zijn verschillende systemen. Ik denk aan een universeel systeem, omdat de smartphone nog wel eens kan veranderen.
Ik hoor graag wat jullie hebben en hoe dat bevalt. Linkjes ook welkom ;-)

[moderator]Onderwerp verplaatst naar juiste forum [\moderator]
Zojuist kwam ik deze tegen: http://www.aldi.nl/aldi_fiets_smartphon ... _8437.html . Dit weekend ga ik even kijken of de kwaliteit goed genoeg is. Als je een ruimer budget hebt kun je ook de BSM-11 van BBB overwegen: http://nl.bbbcycling.com/accessories/ph ... nts/BSM-11
Ik gebruik zelf de volgende combinatie:
http://www.conrad.com/ce/en/product/379 ... e-Mount-65

http://www.futurumshop.nl/loksak-aloksa ... -9cm.phtml



Erg low budget, met name de waterdichte beschermhoes. Maar in tegenstelling tot vele andere universele systemen is het simpele diepvrieszakje idee naar mijn mening nog altijd één van de meest praktische. Je kunt het gemakkelijk op maat vouwen. Echte houders zijn vaak toch wat stugger, smartphone past er vaak te ruim in, schuift, etc. Kan niet veel kwaad, maar voornamelijk irritant.
de fietshouder die de Aldi verkoopt ligt ook bij de Action, in twee maten...en goedkoper...is regendruppeldicht, maar niet bestand tegen een hoosbui...het beste en goedkoopste is gewoon in een vershoudfolie met zipsluiting.