uit foodwatch :
Het oordeel van foodwatch
foodwatch begrijpt dat E250 gebruikt wordt zolang dit de enige stof is die botulisme kan voorkomen. Maar wij vinden dat de maximumhoeveelheid zo laag mogelijk moet zijn, in verband met de mogelijk kankerverwekkende eigenschappen van E250. Denemarken en de biologische sector laten zien dat dit kan, zonder een terugkeer van botulisme. foodwatch vindt bovendien dat op alle verpakkingen van vleesproducten met E250 de waarschuwing van de Gezondheidsraad verplicht moeten zijn.
ik wil er alleen mee aangeven dat je zoiets echt als "nood"maaltijd moet zien, en er niet uit gemakzucht erop terugvalt.
Het oordeel van foodwatch
foodwatch begrijpt dat E250 gebruikt wordt zolang dit de enige stof is die botulisme kan voorkomen. Maar wij vinden dat de maximumhoeveelheid zo laag mogelijk moet zijn, in verband met de mogelijk kankerverwekkende eigenschappen van E250. Denemarken en de biologische sector laten zien dat dit kan, zonder een terugkeer van botulisme. foodwatch vindt bovendien dat op alle verpakkingen van vleesproducten met E250 de waarschuwing van de Gezondheidsraad verplicht moeten zijn.
ik wil er alleen mee aangeven dat je zoiets echt als "nood"maaltijd moet zien, en er niet uit gemakzucht erop terugvalt.