Additionally, paste this code immediately after the opening tag: Fietskleding dames van het Italiaanse kledingmerk Castelli - Forum Wereldfietser

Fietskleding dames van het Italiaanse kledingmerk Castelli

Fietskleding voor dames

Comfortabele fietskleding is uiteraard van groot belang wanneer je op je racefiets stapt. Veel dames die een fiets hebben aangeschaft zijn echter nog steeds op zoek naar fietskleding speciaal voor dames. Niet zo gek, het fysiek van een vrouw stelt nu eenmaal andere eisen aan fietskleding dan het fysiek van een man.

Fietskleding afgestemd op dames

Fietskleding voor dames begint steeds meer aan een opmars. De vraag groeit omdat steeds meer dames een racefiets aanschaffen. Geïnspireerd door de successen van Marianne Vos en Ellen van Dijk besluiten steeds meer dames om zelf het stalen ros te bestijgen. En wanneer de vraag naar fietskleding voor dames stijgt gaat het aanbod hierin mee. Steeds meer producenten van fietskleding hebben speciale fietskleding voor dames in hun assortiment. Eén van die producenten is Castelli. Via fietskledingshop.nl kun je modieuze fietskleding voor dames bestellen die perfect is afgestemd op de wensen van de fietsende dame. De Castelli fietsbroeken voor dames bijvoorbeeld hebben een speciaal voor dames ontwikkelde zeem die garant staat voor het vereiste zitcomfort.

Afbeelding

Hippe fietskleding dames

Fietskleding voor dames moet natuurlijk niet alleen wat de pasform betreft aansluiten op de wensen van de vrouwelijke wielrenner, het oog wil ook wat. De Fietskleding voor dames die tegenwoordig op de markt komt heeft leuke kleurencombinaties en een frisse uitstraling. Wielrennen is niet langer meer een hobby voor mannen van middelbare leeftijd met uitgezakte bierbuiken. Vrouwen hebben dat inmiddels begrepen en de ontwikkelaars van fietskleding zien dat nu ook in.

Fietskleding voor dames bij de Bike Brothers

De Bike Brothers zijn een samenwerking aangegaan met Fietsen van Stenis. Samen met deze fietsenzaak uit Warnsveld bieden de Bike Brothers fietskleding aan van het Italiaanse merk Castelli. Zowel online als in de winkel in Warnsveld kan je kwalitatief hoogwaardige fietskleding kopen. Fietskleding die speciaal is aangepast voor dames, maar ook de heren zullen in het assortiment genoeg kleding past die perfect aansluit op hun behoeften.

Meer over fietskleding dames lezen?

Afbeelding
Hebben jullie ook kleding ontworpen voor electrische fietsen? Dat is toch de business. :lol:
Mooi spul! Draag al tijden Castelli.