Additionally, paste this code immediately after the opening tag: De Carnavalstocht 2014 (1 mrt. t/m 4 mrt) - Forum Wereldfietser

De Carnavalstocht 2014 (1 mrt. t/m 4 mrt)

De Carnavalstocht 2014, zaterdag 1 maart tot dinsdag 4 maart, gaat vanaf station Maarn via Landgoed De Barendonk (Beers) naar Camping de Rooëjbes (Neer) en vandaar naar Camping Holsteenbron (Zonhoven België) en we eindigen in Maastricht.

De totale track met alle varianten kun je zien als je op de onderstaande link drukt. Je kunt de track van de onderstaande link downloaden of uit het mapje Garmin gdb-file halen
http://www.gpsies.com/map.do?fileId=yjzzcujjtrgpofnz

Zaterdag 1 maart, Station Maarn – De Barendonk (85km).

We vertrekken om 10.00 uur vanaf Station Maarn naar camping De Barendonk.

Boodschappen kunnen we doen in Grave.

De Barendonk heeft een verwarmde droogzitruimte alsmede een keuken. De kosten voor het gebruik van de droogzitruimte alsmede de keuken is in de prijs van het kamperen inbegrepen.

Je kunt bij De Barendonk ook een verwarmde blokhut huren. Als je gebruik wilt maken van een blokhut moet je contact opnemen met De Barendonk.

Voor de prijs van het kamperen verwijs ik naar de onderstaande link.
http://www.barendonk.nl/natuurkampeerterrein

(aanv.27 febr). 1. We vertrekken pas uit Maarn nadat de treinen uit beide richtingen zijn gestopt. Dus dat zal zo rond de klok van 10:15 uur zijn.

Zondag 2 maart, De Barendonk - De Campingneer (77km of 58km)

We vertrekken om 10.00 uur vanaf camping De Barendonk richting camping de Rooëjbes (De Campingneer). Er is keuze uit een route van 77km of 58km.

Voor diegene die de 58km route doen is er, misschien, een mogelijkheid in Mill boodschappen te doen en voor diegene die de 77km route doen kunnen boodschappen doen in Boxmeer.

Op camping de Rooëjbes (De Campingneer) is het mogelijk om een maaltijd te gebruiken. Nadere informatie over het menu en kosten komen later. Laat bij je aanmelding even weten of je geïnteresseerd bent in een maaltijd.

Voor de prijs van het kamperen verwijs ik naar de onderstaande link.
http://www.campingneer.nl/

(Aanv. 28 jan.) Voor het menu en de kosten van het kamperen verwijs ik naar het mapje met de pdf-files.

(Aanv. 27 febr.) 2. Voor dag 2, zondag 2 maart De Barendonk – Campingneer, heb ik nog een variant gemaakt voor na het veer bij Boxmeer. Zie hiervoor het mapje met de Garmin gdb-fils 02.1 WF Boxmeer- Kessel 69km.gdb of gpx. Boodschappen kunnen we dan doen in Tegelen bij ‘AH’. De route loopt hier langs en ‘ja’..AH in Tegelen is zondag gewoon tot 18:00 uur open. Er is dus nu keuze uit drie afstanden 58, 77 of ± 85 km. Er staat alleen Pasta+ op het menu bij de Campingneer.

maandag 3 maart, De Campingneer - Camping Holsteenbron België (84km of 74km).

Met dank aan Roald die voor de route en camping heeft gezorgd.

We vertrekken om 10.00 uur vanaf camping de Rooëjbes (De Campingneer) richting Camping Holsteenbron in België. Er is keuze uit een route van 84km of 74km.

Maandag is de tweede dag van de Carnaval. Boodschappen doen zal niet eenvoudig zijn. We moeten onderweg maar zien of we een winkel vinden die open is.

Op Camping Holsteenbron in België is een cafetaria. Ook heeft deze camping een verwarmde (?) droogzitruimte.

De prijs van het kamperen is € 7,00 pn/pp. Zie mapje met pdf-files.
Zie onderstaande link voor info over Camping Holsteenbron in België.
http://www.holsteenbron.be/

Dinsdag 4 maart, Camping Holsteenbron – Maastricht CS (84km of ± 50km).

We vertrekken om 10.00 uur vanaf Camping Holsteenbron naar station Maastricht CS. Er is keuze uit een route van 84km of ± 50km.

Als je aan deze tocht wilt deelnemen verzoek ik je hiervoor aan te melden. Graag bij de aanmelding het volgende opgeven;
- Naam,
- Start je in Maarn,
- Eet je mee op camping de Rooëjbes (De Campingneer)
(Aanv. 28 jan.) geef hier ook even aan waar je voorkeur naar uit gaat, zuurkool of Hutspot met worst of spaghetti bolognese met salade. Als je bij de Rooëjbes wil ontbijten geef dit dan even aan.

(Aanv. 27 febr.) Er staat alleen Pasta+ op het menu bij de Campingneer.

Aanmelden kan op de volgende manieren;
- Een pb,
- Sms. 0610888387,
- E-mail, kaaijk@bouwcalculatiebureau.nl
- Via het forum

De Garmin gdb-file kun je hier downloaden;
https://www.dropbox.com/sh/65xayupkgh06 ... uG6Y2qJ?m=

De pdf-files kun je hier downloaden;
https://www.dropbox.com/sh/brmd8491wul9 ... ClCY_vA?m=

Je kan ook één of twee dagen meefietsen. Geef dat s.v.p. van tevoren aan.
Wil je vanaf één van de tussengelegen stations meefietsen, laat het weten.

Maak zoveel mogelijk gebruik van dit forum maar voorkom non-informatie.
Leuk, maar ik weet nog niet of ik dan kan. Ik heb hem wel vast in mijn agenda gezet.
Ik heb 'm niet in mijn agenda gezet, want daar staat op 1 en 2 maart al de Fiets en Wandelbeurs.

Gerd
Update - Ik kom ook. Nu maar hopen dat ik niet opeens op maandag of dinsdag moet werken :)
Hoi Henk,
Ben van de partij en verkleed als zwerver door het Brabantse en Limburgsland voor die 4 dgn, we zullen de bloemetjes buiten zetten.
Gr. Antonio
Dag Henk,

Ik sta zaterdagochtend 01-03 op station Maarn. Niet verkleed. Maar als Wim.

Groet
Ik fiets vrijdag (de 28e) van Den Haag naar Maarn. Op Camping Mack heb ik ‘onderdak’ gevonden voor de nacht. Voor info zie,
http://www.campingmeck.nl/cms/

Svr Camping Mack
Adres: Scherpenzeelseweg 7
3953 MA, Maarsbergen
Telefoon: 0343 43 1573
Mobiel Meck: 06 518 114 14

Ik heb aanmeldingen gekregen voor het eten bij camping de Rooëjbes (De Campingneer). Als je er voor kiest om de maaltijd op camping de Rooëjbes (De Campingneer) te gebruiken geef dan wel even je menu keuze aan mij door.
Mijn fiets is weer gerepareerd, ik heb er zin in. Tot zaterdag!

Geen idee of ik al wat door had gegeven voor het eten, maar zuurkool is altijd lekker. Echter, de andere opties zijn ook prima. Als er meer mensen ontbijten op de camping doe ik ook mee. Als ik de enige ben echter niet.
Hierbij de laatste aanvulling;

1. We vertrekken pas uit Maarn nadat de treinen uit beide richtingen zijn gestopt. Dus dat zal zo rond de klok van 10:15 uur zijn.

2. Voor dag 2, zondag 2 maart De Barendonk – Campingneer, heb ik nog een variant gemaakt voor na het veer bij Boxmeer. Zie hiervoor in het mapje met de Garmin gdb-fils 02.1 WF Boxmeer- Kessel 69km.gdb of gpx. Boodschappen kunnen we dan doen in Tegelen bij ‘AH’. De route loopt hier langs en ‘ja’..AH in Tegelen is zondag gewoon tot 18:00 uur open. Er is dus nu keuze uit drie afstanden 58, 77 of ± 85 km. Er staat alleen Pasta+ op het menu bij de Campingneer.