Additionally, paste this code immediately after the opening tag: Bestuurslid internet gezocht! - Forum Wereldfietser

Bestuurslid internet gezocht!

Nu we een kandidaat hebben gevonden voor de vacature van secretaris (zie forumbericht Vacatures) is het bestuur vooral hard op zoek naar een nieuw bestuurslid internet. Aangezien ik denk dat veel leden een verkeerd beeld van deze functie hebben, wil ik graag nog eens toelichten wat de taken van het bestuurslid internet zijn.

De Wereldfietser heeft al ruim een jaar twee webmasters die ieder een deel van de website bijhouden. Deze heren (Arjen en Jarno) zijn uitstekend in staat gebleken een technische oplossing te vinden voor onze internetdromen. We zijn dus niet noodzakelijkerwijs op zoek naar iemand met veel technische internetkennis.

Van het bestuurslid internet verwachten we vooral dat hij of ZIJ (zo goed Astrid :wink:) ideeen heeft hoe we de website nog levendiger kunnen maken. Uiteindelijk hebben we nu slechts een paar onderdelen van de website die echt regelmatig een nieuwe inhoud hebben.

Ook moet het bestuurslid ervoor zorgen dat de webmasters op tijd "content" vanuit alle verenigingsonderdelen (bestuur, redactie, activiteitencommissie, werkgroep landeninfo) krijgen aangeleverd.

Kortom, een functie waarin nieuwe ideeen voor de website en de contacten binnen de vereniging centraal staan.

Tussen die ruim 335 leden die regelmatig actief zijn in het forum moet er toch iemand zijn die hiervoor geknipt is, toch??

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:

Marco Meijerink (vice-voorzitter bestuur, voorzitter van de activiteitencommissie EN tijdelijk bestuurslid internet!) via marco@wereldfietser.nl of met

Dennis de Vries (voorzitter bestuur) via dennis@wereldfietser.nl.
Dennis de Vries schreef:Tussen die ruim 335 leden die regelmatig actief zijn in het forum moet er toch iemand zijn die hiervoor geknipt is, toch??
Die 335 zijn zeker niet allemaal lid, het forum is immers openbaar.

:idea: misschien na 25 postings alleen voor leden maken? :?: :wink:

Leon

Leon,

Je hebt helemaal gelijk, maar we hopen natuurlijk wel dat deze bezoekers mede door het forum toch zo enthouisiast worden over de vereniging dat ze uiteindelijk lid worden. Die EUR 15 contributie per jaar hoef je het toch niet voor te laten...

Overigens zijn in het verleden enkele niet-leden wel actief geweest binnen de vereniging. Beroemdste voorbeeld is natuurlijk Eric Schuijt, die pas afgelopen jaar officieel lid is geworden, maar al jarenlang actief is binnen de redactie.

Maar aangezien een bestuurslid alleen uit de leden van de vereniging gekozen mag worden, vrees ik dat lid zijn voor de functie van bestuurslid internet toch echt een vereiste is.

Groeten,
Dennis