Naar aanleiding van een vraag op het forum hier mijn favoriete eenpansgerecht. Ben benieuwd naar jullie favoriet.
Spaanse vispan met Linzen (2p)
Nodig:
Olijfolie
Peper/zout
Blik linzen
Stuk chorizo worst in stukjes
1 uitje, gesnipperd
Paprika in reepjes
1 blik gepelde tomaten, of 3 verse tomaten
200gr (diepvries) kabeljauw
Verhit de olijfolie en bak chorizo 2 min uit. Voeg uit toe en bak 1 min mee, voeg paprika toe en bak 3 min mee.
Voeg tomaten en (afgespoelde) uitgelekte linzen toe. Breng dit aan de kook.
Snij de vis in stukken en leg tussen de linzen. Stoof met de deksel op de pan de vis in 10 min gaar.
Breng verder op smaak met peper en zout. Lekker met stokbrood.
Eet smakelijk!
Spaanse vispan met Linzen (2p)
Nodig:
Olijfolie
Peper/zout
Blik linzen
Stuk chorizo worst in stukjes
1 uitje, gesnipperd
Paprika in reepjes
1 blik gepelde tomaten, of 3 verse tomaten
200gr (diepvries) kabeljauw
Verhit de olijfolie en bak chorizo 2 min uit. Voeg uit toe en bak 1 min mee, voeg paprika toe en bak 3 min mee.
Voeg tomaten en (afgespoelde) uitgelekte linzen toe. Breng dit aan de kook.
Snij de vis in stukken en leg tussen de linzen. Stoof met de deksel op de pan de vis in 10 min gaar.
Breng verder op smaak met peper en zout. Lekker met stokbrood.
Eet smakelijk!