Additionally, paste this code immediately after the opening tag: vrouwelijke deelneemster voor sponsorproject - Forum Wereldfietser

vrouwelijke deelneemster voor sponsorproject

Wij zijn een groepje fanatiekelingen die voor een goed doel een sponsortocht organiseren in de zomer van 2006. Onze plannen zijn al in een vergevorderd stadium.

Hier in het kort een uitleg:

We vertrekken op 17 juli vanuit het laagste punt van Nederland per fiets om naar Marakkech in Marokka te fietsen. Daar aangekomen zullen we de Toubkal (4167m) beklimmen, de hoogste berg van Noord-Afrika. We denken dit alles in een tijdsbestek van 3 weken te volbrengen.

Het fietsen zal plaatsvinden in estafette vorm, waarbij we elkaar met 4 mensen zullen afwisselen. Met ons plan willen we geld inzamelen voor het goede doel. De stichting waarmee we in zee zijn gegaan is SSCR (=stichting scholengemeenschap Cambodja-Rotterdam) deze stichting werkt geheel met vrijwilligers waardoor iedere euro wordt besteed aan hun projecten. Met het ingezamelde geld hopen we voldoende in te zamelen om een school van te kunnen bouwen. We zijn in ieder geval al op de goede weg !

Omdat een van onze vrouwelijke deelneemsters helaas is afgehaakt zijn we op zoek naar een nieuwe vrouwelijke deelneemster. Vanzelfsprekend dien je over een ijzeren conditie en doorzettingsvermogen te beschikken.

Voor meer info wat betreft onze expeditie kun je ons altijd bellen:

Gert-Jan: 06-14310261

Bart: 06-18686141

Hi Gert-Jan en Bart,
Hebben jullie ook een website betreffende deze tocht?
Groet,
Rena :wink:

Rena,

dat zou deze kunnen zijn, maar is nog in aanbouw:
http://www.parisdakarbybike.com

Groetjes,
El & El
Onze website heet WWW.ADVENTURE4SCHOOL.NL

Paris > Dakar is al geschiedenis

groeten Bart