Additionally, paste this code immediately after the opening tag: ...leuke Apps voor o.a. de Wereldfietser... - Forum Wereldfietser

...leuke Apps voor o.a. de Wereldfietser...

Nieuw!

De Natuurmonumenten Route app (incl. unieke audio verhalen van onze boswachters).
Download hem nu gratis op je iPhone of Android: http://www.natuurmonumenten.nl/routeapp
De groene natuurkampeerterreinen heb nu ook een eigen app:
http://www.natuurkampeerterreinen.nl/nl ... einen.html
Misschien handig om de topic-titel te wijzigen naar bv leuke app's voor de wereldfietser.
Zo onstaat er verzamel topic met leuke app's want inmiddels heeft 1 op de 3 NL-huishoudens een tablet.
Roald schreef:De groene natuurkampeerterreinen heb nu ook een eigen app:
http://www.natuurkampeerterreinen.nl/nl ... einen.html
Die is handig, bedankt :wink:
Bordje weg?

Tref je op je fietstocht een beschadigd bordje of mis je onderweg een LF- of knooppuntbordje, dan kun je dat al tijdens de fietstocht melden via de gratis app Bordje Weg. De GPS op het toestel zorgt ervoor dat de plaats waar je staat, automatisch op de kaart komt. Stapsgewijs wordt je via een aantal invulvelden door de melding heengeleid. De melding komt automatisch bij de juiste onderhoudsinstantie terecht (app beschikbaar voor iPhone en Android, overige smartphones: https://play.google.com/store/apps/deta ... .BordjeWeg

Fiets!

Met Fiets! kunt u makkelijk een fietsroute plannen met behulp van het knooppuntennetwerk van Nederland, de route opslaan, delen en als routebegeleider gebruiken tijdens uw fietstocht.
Hoe gaat het plannen in zijn werk? Heel simpel: u kiest een startknooppunt en van daaruit plant u een route door de beschikbare knooppunten op de kaart en slaat u de route op. U kunt ook een begin –en eindpunt selecteren en automatisch de kortste route laten berekenen of GRATIS routes van andere Fiets!-app gebruikers ophalen vanaf het Routeplein.

https://play.google.com/store/apps/deta ... mZpZXRzIl0.

Fietstijden.nl

Met de gratis Fietstijden.nl app kun je heel eenvoudig je fietsroute opnemen op je Android mobiel. Tijdens het fietsen, wielrennen of mountainbiken zie je direct je snelheid, de gefietste afstand en route en het aantal verbruikte calorieën!
Ideaal voor wielrenners, mountainbikers en ook recreatieve fietsers!
Belangrijkste features: Nederlandstalige audiocoaching, trainingsdoelen, ghost-cycling, live-tracking, levels, intervaltrainingen, ondersteuning voor hartslagmeter en Twitter en Facebook integratie.
https://play.google.com/store/apps/deta ... 5kcm9pZCJd

BikeNode

BikeNode toont de fietsknooppunten in Nederland, Vlaanderen en een klein deel van Duitsland. Erg handig als je onderweg op de fiets zit.
De routes tussen de knooppunten zijn beschikbaar voor ongeveer 90% van het gebied. De routes komen van OpenFietsKaart.nl die op zijn beurt de gegevens van OpenStreetMap.org betrekt. Iedereen kan hier meehelpen het route netwerk compleet te maken. Zie de help in BikeNode voor meer informatie.

Je kunt in BikeNode wisselen tussen de standaard kaart weergave en de satelliet weergave. Auto- en fiets-navigatie zijn geïntegreerd en je kunt met streetview bij een knooppunt rondkijken.

Trefwoorden: fiets kaart fietsen fietskaart knooppunt knooppunten navigatie fietsknooppunten route fietsroute fietsroutes knooppuntenroutes bikenote bike note node fietser navigatie
https://play.google.com/store/apps/deta ... ZW5vZGUiXQ..
...een leuke App via Facebook Wereldfietser.
Via AppStore: BikeMap
Via url: https://play.google.com/store/apps/deta ... ng.bikemap